Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne sam da bere tud slikce gleda! :twisted:

Sicer pa mi je danes Mare1 prnesu na testiranje Wireless miš in tipkovnico tako da sem sedaj še bolj komot! Zaenkrat se kar dobro onbnese!

Objavljeno
....Wireless miš in tipkovnico tako da sem sedaj še bolj komot! Zaenkrat se kar dobro onbnese!

Pa je na kroglico ali na senzor :?:

Pa pazi, da ti ne uide, ko jo tako hvalis, da je brezvrvicna :wink: 8) :D

Objavljeno

Hanzi, pa ti bi lahko za kakšno računalniško revijo nove tehnologije testiral :)

Objavljeno
....Wireless miš in tipkovnico tako da sem sedaj še bolj komot! Zaenkrat se kar dobro onbnese!

Pa je na kroglico ali na senzor :?:

Pa pazi, da ti ne uide, ko jo tako hvalis, da je brezvrvicna :wink: 8) :D

Je na kroglico! Je pa od geniusa in je precej boljša kot tista prejšnja! Tud tipkovnica! Stane pa 10K, z optika pa 15K! Aja pa tipkovnica je Kao mutimedijska da lažje Divx gledam al pa MP3 poslušam! :D

Objavljeno
Hanzi, pa ti bi lahko za kakšno računalniško revijo nove tehnologije testiral :)

Ni problema zrihtaj bomo tako testiral da se bodo kar za glavo držal! :twisted: Sploh kakšen GSM z Unlimit GPRS kartico je zelo priporočljiv! :D

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Hotchko je danes že Nx rihtal tole mojo kišto tako da mu hvala! Upam da bo sedaj nekaj časa mir sicer bom moral postat delničar U ali pa L. :D

Objavljeno
Hotchko je danes že Nx rihtal tole mojo kišto....

Majstore (hocko) tako se dela posel :D :D :D (se dobr da zastonj :shock: )

Popravis do naslednje okvare pol te pa spet klicejo in te majo za boga k vedno popravljas in

na koncu "popravis", do naslednjic :oops: :wink: :D :D :D :twisted: :twisted: :?: :!: :idea: :arrow:

Objavljeno
Hotchko je danes že Nx rihtal tole mojo kišto....

Majstore (hocko) tako se dela posel :D :D :D (se dobr da zastonj :shock: )

Popravis do naslednje okvare pol te pa spet klicejo in te majo za boga k vedno popravljas in

na koncu "popravis", do naslednjic :oops: :wink: :D :D :D :twisted: :twisted: :?: :!: :idea: :arrow:

Ah se ne sekiram on je tega navajen že od motorjev :twisted: :wink:

Objavljeno
Ah se ne sekiram on je tega navajen že od motorjev :twisted: :wink:

Zato pa ima vedno orodje pri roki :wink: pol pa pride nad racunalnik z kljucem za svecke, pa zvezda kljucem, pa Gedorami, pa klescami, pa kladivom, pa.... :twisted: :roll: :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!