Mia Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 Živjo, nameravam si kupiti skuter piaggio x7 250, pa bi rada čim več informacij, če mi lahko pomagate. Hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) To je kr dobra odločitev. .) Piaggio dela kvalitetne, vzdržljive skutere in maksiskutere. X7 me je navdušil že takoj po njegovem prihodu. Ti vrjetno že veš za tehnične podatke, nekateri pa ne, zato si tukaj poglejte: Motor - Piaggio Quasar, 1-valjni, 4-taktni Zagon - Električni Hlajenje - Vodno Prostornina - 244,3 ccm Menjalnik - Avtomatski variomat Moč - 22 KM (16kW) pri 8,250 obr/min Vzmetenje spredaj - Teleskopske vilice Vzmetenje zadaj - Dva hidravlična amortizerja Prednja zavora - Disk 260 mm Zadnja zavora - Disk 240 mm Pnevmatika spredaj - 120/70-14¨ Pnevmatika zadaj - 140/60-13¨ Rezervoar goriva - 12 l Max.hitrost - 127 km/h Dimenzije (d x š x v. sedeža) - 2.060 / 745 / 790 mm Popravljeno April 28, 2009. Popravil yamahaengine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno April 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2009 Hvala ti za odgovor. Skuter bom vozila v glavnem po mestu, tu pa tam kaka furica do 30 km. Prej sem že imela Piaggio Vespa PX 200, Gilero runer 200, nato pa še Nexus 500. Kasneje sem presedlala na V stroma 650, vendar mi sedaj manjka nekaj manjšega za po mestu.Do sedaj sem imela predvsem športne skuterje, sedaj pa si želim nekaj bolj udobnega in se mi zdi X7 kar primeren. Škoda da ni možnosti testne vožnje. Zato sem se obrnila na forum, če ga ima mogoče kdo od vas in mi posreduje kaj informacij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
topsy Objavljeno Marec 26, 2010 Deli Objavljeno Marec 26, 2010 Tudi sam se zanimam za nakup skuterja Piaggio X7 250 in bom hvaležen za kakršnekoli informacije o lastnostih, priporočilih in izkušnjah glede tega skuterja. Potreboval ga bom predvsem za mestno vožnjo, z občasnimi krajšimi izleti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se