Vrtnica Objavljeno November 2, 2002 Deli Objavljeno November 2, 2002 Dobro jutro spet ni nic soncka :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Rise and shine :D Lep dan zelim ... ce bo komu znesl :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Dobro ponedeljkovo jutro vam želim vsem. Čeprav ni sončka zunaj, naj vas greje sonce, ki sije v vas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Dobro jutro! V Močvirju se kaže sonček... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 ....tle tud sonce. Lep dan želim. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 ob pol osmih se preklopim na motosvet in ko pridem do tega topica je že pol dvanajstih, kako naj rečem dobro jutro hudimana. dober dan :D dajmotatopicnavrhpresssss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Jaz pa že od desetih buljim v ekran pa sem šele zdaj utegnila pogledat na forum :cry: Pa dobro jutro za nazaj 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 14.30 - dobro jutro :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Dobro jutro :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Jutro pa prijeten dam vam zelim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Jutro....pa je se vedno noc.... ;) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 jutro Jutro :?: Si siguren :?: :lol: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 jutro alo ob 11.03??????????????! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 13:08 - Jutro! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Danes je pa doooooolgo jutro :!: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 pa angleži pravijo do 12 dobro jutro zakaj ne bi še mi :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Jutro :x :? , sneži :evil: :x :x :? :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Dobro jutro.... tud v Zasavju prve snežinke... :D .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Dobro jutro.... tud v Zasavju prve snežinke... :D .... Kar obdržte jih, pa še naše vzemite. :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Ran iz kje si ti? V ljubljani ni videti snega (in to me veseli) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 dobro jutro, pri nas sneži ne spljoh, malo je sonček :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Ran iz kje si ti? V ljubljani ni videti snega (in to me veseli) Sem mislil če bi slučajno kakšna padla. V Lj. seveda. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 ok pol... mal sem se ustrasu, da bo res z vecih strani pritisnil sneg... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave