Hanzi Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Hi, hi, Hanzi,še malo pa nam boš povedal! Saj ne boš mogel biti tiho. Imam prav? :twisted: :wink: :D :D :D Mogoče imaš pa prav! Ampak saj veš lastna hvala se pod mizo... Ščasoma upam da bo večina forumašev spoznala o čem govorim. :D Moram pa prej še nekoga vprašat za dovoljenje pravzaprav kar dva. :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Končno sem PRVI :lol: :lol: :lol: DOBRO JUTROOOOOOOO :lol: :lol: :lol: 8) Danes pa jaz :lol: ..Sam mi itak ne zameriš, ker me maš rad :roll: :wink: DOBRO JUTRO vsem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 lep dan počasi se zunaj ponuja sonček zato se lahko počasi oblečete nekaj toplega pojeste potem pa gasa k meni po enega zmaja likvidirat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 No zdej je pa že skor tema,sam ni še čas za spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Zdej je pa že tema pa tut še ni čas za spat :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Zdej je pa že tema pa tut še ni čas za spat :wink: Zdej je pa čist trda tema, v bistvu "tema v temi", pa tut še ne čist cajt za spat.... mogoče sam za mal v dekco se zavit :oops: :lol: Naredite si lep večer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Zdej je pa že tema pa tut še ni čas za spat :wink: Zdej je pa čist trda tema, v bistvu "tema v temi", pa tut še ne čist cajt za spat.... mogoče sam za mal v dekco se zavit :oops: :lol: Naredite si lep večer. Zdej pa počas bo čas za spat sam ne še prec : 8) wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Zdej je pa že tema pa tut še ni čas za spat :wink: Zdej je pa čist trda tema, v bistvu "tema v temi", pa tut še ne čist cajt za spat.... mogoče sam za mal v dekco se zavit :oops: :lol: Naredite si lep večer. Zdej pa počas bo čas za spat sam ne še prec : 8) wink: Lahko noč, samo ne še čist zares za oči zapret. Sam za it počas mal lulat, pa še mal pred televizjo :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Lahko noč! Dost je blo te zajebancije s MS danes se bomo še jutri malo igral! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Zadnji in prvi. :D No malo sončka vam želim pa temperature nad 10. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Hvala, ampak dons ja tak čuden dan :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Zakaj? :shock: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Hvala, ampak dons ja tak čuden dan :? Sem mislila, da se samo meni zdi..... čuden dan :? Bom kar lahko noč rekla, se je itak že skor tema :shock: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 Hvala, ampak dons ja tak čuden dan :? Sem mislila, da se samo meni zdi..... čuden dan :? Bom kar lahko noč rekla, se je itak že skor tema :shock: :cry: HANZI :arrow: zato :!: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno November 24, 2002 Deli Objavljeno November 24, 2002 jap; cuden dan... pa se cudna noc; pa se pondelk je jutr... ooooooooooooooohhhhhhhhhh... grem spat (pocas) :roll: Lahko noc vsem skupej!:wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Dober jutr! :D kaj se ni še nihče zbudil! :shock: Zgleda da je bil res naporen weekend se mi kar smilte. Pa saj bo boljš. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Hanzi - zbujeni ze zbujeni, ampak moramo delat, ne pa tko k ti - ob desetih se v postelji. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 E je.. ga eni imamo privilegije :D :cry: Sicer pa upam da ti v soboto ni škodil zmaj pa da je bilo dobro kosilo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 E je.. ga eni imamo privilegije :D :cry: Sicer pa upam da ti v soboto ni škodil zmaj pa da je bilo dobro kosilo! Zmaj se nikoli ni skodil. Kosilo je bilo obilno, potem pa v Ludbreg (HR) na vecjo kolicino zmajevih bratrancev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Zmaj? :shock: Sicer pa - dobro jutro - gremo počasi mal' dewat ... :twisted: S poudarkom na počasi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Zmaj? :shock: Sicer pa - dobro jutro - gremo počasi mal' dewat ... :twisted: S poudarkom na počasi. in povdarkom na mal' :lol: 8) :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Zmaj? :shock: Sicer pa - dobro jutro - gremo počasi mal' dewat ... :twisted: S poudarkom na počasi. in povdarkom na mal' :lol: 8) :arrow: SymRu glede zmaja poglej proti zahodu če si v službi na Du.5, pa ti boš tudi ti kakšnega zmaja kje videl okusil pa najbrž ne. S poudarkom na oboje! :D :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Po moje je pa Dunajska dovolj blizu, da se lahko naužije vsaj vonja, če že okušat ne more. Jaz sem tudi včeraj eksperimentirala z Zmajem (+ vse ostalo in malo kombinatorike pa kelnar z zmajevimi očmi :wink: :lol: ). Danes me pa glava boli, tako da z zmajem se res ni za igrat! P.S. Poskusite "Zmajev tonik". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 26, 2002 Deli Objavljeno November 26, 2002 cheerio old buggers ........prvi danes?! :shock: kje pa ste vsi vampircki? :P :lol: dabr jutr slovenija. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 26, 2002 Deli Objavljeno November 26, 2002 Morgen Motosvetovo ljudstvo! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave