manjak Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Dobr jutr. kolk sem še zaspan :? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Jutr..... ...pa če ni glih nujn me ne ogovarjat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Človek božji, mogu bi rečt dobro jutro. :? Poglej, kdaj si se prvleku domov :twisted: :shock: Pošteni ljudje smo takrat že živino v hlevu spedenali :twisted: Dooobroooo jutrooooo!!!! Ne vem, a sem jast to dons že nek brau, al slišu, al kaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Srečno in veselo no.....eh ne no, vesel boži........pa ne noooo!!! :evil: :evil: Kaj že :?: :?: Aha :!: :!: Dober dan :!: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Srečno in veselo no.....eh ne no, vesel boži........pa ne noooo!!! :evil: :evil: Kaj že :?: :?: Aha :!: :!: Dober dan :!: :D ...pa obilo pirhov in potice :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 ...pa obilo pirhov in potice :lol: :D ......pa obilo pirov in lepotice :shock: Ja dobro, če ti tako praviš :lol: :lol: :lol: lp DTW :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Dost ma te budale pred sabo :evil: :wink: Ga bom kar skenslu! Lepo noč pa se jutri tipkamo! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 A sem danes prva? A sem? A sem? Seeeeeeemmmmmmm DDDDDOOOOOOOOBBBBBBBBRRRRRRRRROOOOOOOOO JJJJJJJJJUUUUUUUUUTTTTTTTTTRRRRRRRRRRRROOOOOOOOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Mačica.... druga si, druga... ker sem bila jez v mislih že prej gor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Morning! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 dobro jutro je že december, še 108 dni do pomladi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 8) Dobro jutro vsem motosvetovcem..... :x-mas: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 jutro še 107 dni do pomladi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Dobro jutro radni narod Crne Gore :twisted: :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Dobro zjutri! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Dober večer!! In končno LP vsem, vidim da ste pridkani kr tk naprej :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Tih deževen dan vam želim! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Najlepše jutro vam voščim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 dobro jutro še 105 dni do pomladi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Sovražim pomlad! A si zračunal tud kolk je še do poletja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Sovražim pomlad! A si zračunal tud kolk je še do poletja? Kva se bunis.. pomlad je cisto v redu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Ewo še moj ksiht na tih deževen dan, pa še božič zoprn prhaja :evil: Pa sej useen, sej ni zadnji... :roll: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Pozdravljeni še od mene. Ej, Robycop, zakaj pa ne maraš Božiča. Men je čist kul. Še bl pa novo leto 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Čestitam vam za lep dan preživet ob izrekanju takšnih in drugačnih čestitk in vam čestitam ker vem da bo današnja noč še lepša saj bo v njej izrečeno ogromno čestitk in vam želim LAHKO NOČ! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 5, 2002 Deli Objavljeno December 5, 2002 Čestitam vam za lep dan preživet ob izrekanju takšnih in drugačnih čestitk in vam čestitam ker vem da bo današnja noč še lepša saj bo v njej izrečeno ogromno čestitk in vam želim LAHKO NOČ! :D Čestitam za tvoje pogumne besede. Lahko noč vsem :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Dobro jutro vsem skupaj in upam da vam je Miklavž poleg palice prinesel še kaj drugega. :D Gregsu pa čestitam ker nam je njegov Miklavž prinesel ključavnico na našo najbolj priljubljeno temo! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave