superca Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Dobro jutro, sedaj pa še ena dobra spidi kavica, pol pa dalje delat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 DObro jutro. Kak beden dan :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Točn tko! Men je dela zmanjkalo do začetka vikenda (ha, ha), zdaj grem pa malo na izlet , se mal pokazat tastarim, da sem še živa, ker je že panika ratala, .. jau bom spet o mojem faksu poslušala pridige ... :roll: :roll: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Men je dela zmanjkalo do začetka vikenda (ha, ha) :shock: ...........men je dela zmanjkalo do poletja, hahaha :D :D lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Lahko noč. Grem kar spat. Ne me vprašat, zakaj. :cry: :shock: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Jst se za danes poslavljam. Se vidmo jutr. Lahko noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno December 12, 2002 Deli Objavljeno December 12, 2002 Jst se za danes poslavljam. Se vidmo jutr. Lahko noč Sma že dva. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostov Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Dobro jutro! A Babi še kaj peče kekse in kuha dobro kavico? :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Dobro jutro in lep dan. 8) :lol: Pa ne me vprašat zakaj :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Dobro jutro.Kak sn se fajn naspau. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 aaaaaa...... :P tud jest sm se naspal, sam ne vem zakaj mi še zmerom učke skup vleče... Pa en lep dan ne glede na vreme zunaj... Je pač tako, da mora tudi tako vreme bit... :roll: Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 jutro. A veste kaj je dons? PETEK :twisted: :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 TRINAJSTEGA- hitro nazaj v posteljo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 krasen dan!!!! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 Dost mam za danes.Grem kuj ležat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 No pa se je petek 13. končal kot vsak navaden petek :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 13, 2002 Deli Objavljeno December 13, 2002 cel dan na kompjutru, kakšen dolgčas, če se ozrem nazaj, total neproduktivno, ahhh še danes ob 8.°° pa šola, komi čakam :D :D :D lahko noč MS-ovci in dobro jutro prvemu, ki si prikotali sem noter :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 8) :x-mas: Jutro vsem ki so zgodnji.......a bo treba kidat...da bi ga vsaj 5m zapadlo... :bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 8) :x-mas: Jutro vsem ki so zgodnji.......a bo treba kidat...da bi ga vsaj 5m zapadlo... :bday: Dobro jutro. :D Jaz sem že. 8) Skidala. :roll: Pismo, zebe v roke. :roll: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 jutro.. Zvecer pa do Legend forever en koncert odigrat! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 jutro...................po vcerajsnem praznovanju petka......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 14, 2002 Deli Objavljeno December 14, 2002 Jutro vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Dobro jutro :D Pri nas pa zeloooo sneži. Vsepovsod belina, mehkoba, nežnost.... kako lepo :D :x-mas: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2002 Pri nas nič. Vse sivo. Saj je vseeno, itak danes ne nameravam stopiti iz hiše. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Jutro. Glih iz pojstle. Zdele še zajtrk jem. Pr nes sneži k ***** Umap de bo kmal nehal :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave