Brrrm Objavljeno December 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2002 Litija je pa že malo bližje. Zato sem vstal, šel k oknu in videl, da sedaj tudi pri nas rahlo naletava sneg. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Jutro! Evo, takole gre clovek vozni red vlakov gledat, pa avtomatsko motosvet natipka ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Litija je pa že malo bližje. Zato sem vstal, šel k oknu in videl, da sedaj tudi pri nas rahlo naletava sneg. :lol: A sem reku. Sam mal počak, de pridejo teli oblaki k vem. Bote čist beli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Lahko noč pa srečno Novo leto vsem na forumu. Grem na dopust do 6.januarja. :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Gud najt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno December 15, 2002 Deli Objavljeno December 15, 2002 Ja pa kar pada. :lol: ..spet bo treba zjutrej kidat :x ...anede.....Ma..... :wink: ,tko da grem v deželo sanj...noč,noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 Wow - prvi - jutro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 res :D jutro :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 Ja nč, bom kr lahko noč reku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno December 16, 2002 Deli Objavljeno December 16, 2002 Jaz se tud poslavljam, upam da bom za razliko od vceri danes vsaj malo spal......preklete kosti in gips........lahko noc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 Dobro jutro. Marijan zdej si pa že vsak dan pru na forumu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 dobro jutro :) Od vceraj zvecer (21h) pa do zdajle me je en server jebal, da sem na koncu pogruntal, da starejsa verzija dela k shuss!!!! Pizdaaaaaaaaaaaaa!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 Dobro jutro. Marijan zdej si pa že vsak dan pru na forumu :) to se mi vsak dan (razen vikendov) dogaja, ne vem zakaj, ne vem zakaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 Dobro nanam vsem polpopoldenede :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 Lahko noč zaradi VD* *VD - veseli december naj to nekdo doda ke kamor paše, ker jast sem res iskal, a ne najdem (ne vem zakaj, ne vem zakaj.....) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 17, 2002 Deli Objavljeno December 17, 2002 Dober večer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 malo morgen.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 fak ej kočno sem spet do kalkulatorja zlezu! Tale prednovoletni čas me bo ubil letam od enga pa do druzga pa povsod kej za pit pa za jest ne vem če bom zogu do konca leta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 Jutro v beden dan :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno December 18, 2002 Deli Objavljeno December 18, 2002 Dober dan :wink: a to ne "valja" samo jutro :arrow: vecer :?: :twisted: po dveh mescih odsotnosti :? MR.Foggy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 Dobro jutro v krasen dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 dober popoldan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 19, 2002 Deli Objavljeno December 19, 2002 Lahko noč :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave