Fritz Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Ja, ja gremo pančkat. Lahko noč, zeeehhhh :sleeping: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Dobro jutro. Prvi dans. a še vsi spite? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 29, 2002 Deli Objavljeno December 29, 2002 Grem kr spat, druzga mi ne preostane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 LN, pa pančkat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 Dobro jutro. kakšen lep sončen dan. Če bi blo še poletje bi blo pa sploh super :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 dobro jutro, danes nimam časa sploh, ker je čarunalnik zaseden z gledanjem janeza bonda :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 dobro jutro, danes nimam časa sploh, ker je čarunalnik zaseden z gledanjem janeza bonda :oops: Pust janeza pa pejt james gledat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno December 30, 2002 Deli Objavljeno December 30, 2002 8) Lahko noč...oz......dobro jutro 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 a dans ni pa noben tk zgodi pokonc :?: se vsi šparate za zvečer :?: a je kdo sploh na šihtu (razn mene) :?: dobro (silvestersko jutro) :!: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 jutro in LP matrmedovgniblo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 jutro, tudi v službi :D :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Jutro........jaz tudi v službi..... :( Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Utro...tudi jaz na delovnem mestu :? ampak samo fizično :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Utro...tudi jaz na delovnem mestu :? ampak samo fizično :lol: :shock: :shock: Men bi blo pa obratno bolj všeč :oops: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Utro...tudi jaz na delovnem mestu :? ampak samo fizično :lol: :shock: :shock: Men bi blo pa obratno bolj všeč :oops: :lol: :lol: :shock: ne razumem :? :oops: ampak če ti tko praviš bo že kul :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Utro...tudi jaz na delovnem mestu :? ampak samo fizično :lol: :shock: :shock: Men bi blo pa obratno bolj všeč :oops: :lol: :lol: :shock: ne razumem :? :oops: ampak če ti tko praviš bo že kul :lol: Ja, poglej, no, pismo ja, se zbudim, pogledam na levo, te ni in ugotovim, da si fizično že v službi, psihično pa še pri meni... torej... koliko je ena + ena? :twisted: :roll: Sori, pozablam, da si moški in da ti moram vse razlošt :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Utro...tudi jaz na delovnem mestu :? ampak samo fizično :lol: :shock: :shock: Men bi blo pa obratno bolj všeč :oops: :lol: :lol: :shock: ne razumem :? :oops: ampak če ti tko praviš bo že kul :lol: Ja, poglej, no, pismo ja, se zbudim, pogledam na levo, te ni in ugotovim, da si fizično že v službi, psihično pa še pri meni... torej... koliko je ena + ena? :twisted: :roll: Sori, pozablam, da si moški in da ti moram vse razlošt :wink: :shock: :shock: :shock: :oops: :P 8) Zdej pa nehiva privatizirat. Bojo spet zaklepal. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 31, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2002 'dan Tudi v službi. V kompletu, psihofizično. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 D'jutro, tudi jaz v sluzbi... :sleeping: :D :D :D :D Oh,.....what a night... :smilecolros: Zarjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Jutro, sem že pozabu ke sem :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 31, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2002 Za danes in letos dovolj službe. Lepo praznujte :bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 31, 2002 Deli Objavljeno December 31, 2002 Fantje in dekleta. Pomoje je dans čist brezveze kermu zaželet lahko noč k se grem stavt de noben ne gre spat. Reku bom sam. Uživite dans k je zadn dan za ta let. Se beremo drug let. Konc, basta, finito šlus, the end :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2003 To so lanskoletna dobra jutra in lahke noči. Letos gremo naprej z novimi 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave