Wobewt Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Pa seveda še moj LN! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Dobro jutroooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Tudi vam! :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Dobro jutro - lep dan za z motorjem picit v sluzbo!! Jebes odjavljanje motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Ys tut, DJ moj vam! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Dobro jutro - lep dan za z motorjem picit v sluzbo!! Jebes odjavljanje motorja. Se popolnoma strinjam s tabo. Samo jaz trenutno žal na bolniški in mi ni treba v službo pa tudi kam drugam ne, razen seveda na MS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 jutro dan, motor odjavil se ne vozim sploh nič več :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Dobro jutro - lep dan za z motorjem picit v sluzbo!! Jebes odjavljanje motorja. Se popolnoma strinjam s tabo. Samo jaz trenutno žal na bolniški in mi ni treba v službo pa tudi kam drugam ne, razen seveda na MS. Sicer pa ce se ne motim, tvojega tudi ni dosti za odjavit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 No ja, odjavljanje od dela je pa super zadeva, a ne? Klik, klik, pa gremo! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Dost risanja, pančkat moi.... :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 tud jest v horizontalo (sam se neki zloudam :arrow: za faks, kaj pa :? ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Ok... jaz tudi pocasi v Mizule. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Jaz grem tudi pocasi (ta drugic) sanjat... kaksno zensko vsaj... da bom bolj prijetno (ta drugic) zaspal.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Jutro že, Sanči, upajmo samo, da bo dobro, pa tudi preostali del dneva, za vse nas - in vas - in njih..... :) :) PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 jutro vsem prisotnim :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Jutro že, Sanči, upajmo samo, da bo dobro, pa tudi preostali del dneva, za vse nas - in vas - in njih..... :) :) PEPE Pepe iz tvojih ust v božja ušesa. `ten Morgen vsem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Dober dan, megla je in ko bo šla dej bog sonca :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 'jutro folk! zgleda da bo lep dan! juhuhuuuu! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Dober dan želim. Ne dovolite, da vam ga kdo pokvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostov Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Lep dan, čeprav z bolniške postelje!Pazite, virusi prehlada in gripe so spet oživeli. Pomaga le dovolj hitra vožnja, da jim pobegneš... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Jutrooo Ajde pokonc zaspancki! Delo klice! pa prijeten dan vam zelim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Dobro jutro. Sonček sije pri nas, naj sije še pri vas. Bostov čimprej se pozdravi, če ne drugače si enega Horjotovega šumadinca pripravi. Preverjeno deluje. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Dobro jutro... Z motorjem na sihtu... mislim pa da me bo pobralo. Prsni kos/pljuca me bolijo za popizdit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave