Wobewt Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Zobobol me je zbudu. In to močn. Slab dan se obeta men :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 jutro :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 jutro!!!!!!!!! kasn lep dan!! ni faksa (jupiiiiiiiiiiiiiiiiii)... :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 'jutro! kak je pa dans fajn toplo!!! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Dober dan! Po dveh dne odsotnosti od kalukatora je motosvet prava paša za oči in tipke za prste - navali narode :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 Oooooooooooooohhhhhhhhh... koncno mi je ratal koncat "anketo" med bankami :shock: ... totaln nezanimivo, vzel mi je pa cel dan :x ... pa glih ta dan, ko sm bla prosta... ZDEJ PA SPAT!!!! jessssssssss :D 8) Torej: lahko noc vsem, ki se ne spite in pa se vede vsem, ki boste tole sele jutr prebral... :wink: :D Nocko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Mah ne vem a bi šel že spat? ... Dobro, malo zgodaj sicer, a vseeno... :shock: :arrow: :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Shit, sem vedel, da sem šel prezgodaj spat. Zdaj pa sem spet auf. Drek, moram se navadit da ne spim tolk velik. :0X: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostov Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Jutro. Babi, hvala za nasvet, sem že bolj zdrav... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Jutroooo.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 jutro :P sonček mi je posijal na monitor sem prav vesel :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Dobro jutro. He, he Bostov me veseli, da si bolje. :D Robycop kako pa kaj tvoj zobobol? :( Velik sonca vsem. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Velik sonca vsem. :D :D :D Sanja svinja ... sem videl oblake ... pa veter fino piha ... scal bo da bo veselje :? :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Jutro in lep dan vsem, op;jutri je PETEK :? :shock: :lol: Noise Date de te ne bo pobral, dej mal ahti(kolikočasaspiš) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 DJ šele zdej...Babi, moj zobek je že izven mojega organizma, izpuljeno pa mi je tut 11.000 tolarčkov.... :( Kok je lepo žvet brez bolečine :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 DJ šele zdej...Babi, moj zobek je že izven mojega organizma, izpuljeno pa mi je tut 11.000 tolarčkov.... :( Kok je lepo žvet brez bolečine :D A te je denar zulil? :) pa lep pozdrav vsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 Lahko noč vsem ki se odpravljamo počas spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 sanda, dvajset do osmih greš spat??? F?#", jaz sem šele začel bedeti 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 ja, jest bom tud sla dons s kurami spat... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 ja, jest bom tud sla dons s kurami spat... :roll: kje pa spiš. V kurniku? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 dej ne deli se neumnega; sej sva iz istega kurnika :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 LN od moi, Ein, moj zobk pa je šel SKUPAJ z enajstimi tisočaki na lepše... :D 8) R.I.P.!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 17, 2002 Deli Objavljeno Oktober 17, 2002 LN od moi, Ein, moj zobk pa je šel SKUPAJ z enajstimi tisočaki na lepše... :D 8) R.I.P.!!! Jaz bi ti zobek izbil za pol manj denarja.... :wink: :twisted: :D Banda... grem pocasi.... spat naprej.... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 18, 2002 Deli Objavljeno Oktober 18, 2002 Jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave