marijan Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 dobro jutro. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 AAAAAAAAAAAAAAAAAA, Klimbra, si me že prestrašu! No ja, ti je pa ratal, da sem se spet tle oglasu. :? Tud jest sem nasedu, matr, pa sem ud jest en post mogu tuki stisnt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Uh fantje, sedaj moram pa še jest javno priznat, da sem prvo pomislila na Klimbrin motorin. Vsem voščim en lep dober in kot kaže tudi sončen dan. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 po 3-urnem piflanju :( , končno...... LAHKO NOČ LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Lahko noč vsem - jutri je treba vstati zgodaj (faks kliče)!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viking Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Dobro jutro vsem, če se sploh lahko tako reče, glede na današnje vreme :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 'jutro kaksno usivo vreme :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Sonce sije..... gremo dam!!!!!!1 :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Tko, zdaj mam pa jst tud dost! Za delat ful, volje nobene, grem domov mojemu Elvisu družbo delat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Grem jz se domace branje prebrt k rabi bit do jutri prebrano :oops: ah ja pa nocka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 'bro juuuuuutrrrrrrrrrooooooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 jutro dons pa je lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 DOBRO JUTRO! In kaj se najprej v službi nardi?? Spije kavo!!! Pol mal delamo pa ob 11-ih jo stisnemo domov :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Jutro in lepo po Poldijevem nasvetu :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Ubogite me in VSI domov!! TAKOJ LP :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Ubogite me in VSI domov!! TAKOJ LP :P Zdej pa grem dam! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Dežuje ,ampak dan je pa dober.Dobro jutro vsem skupaj! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 DJ deževje...poplave...hudourniki...Lepo se mejte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Dobro jutro. Pa je res dobro - pravzaprav odlično - glede na včerajšnji večerni huronski napad migrene. V kombinaciji s kasnejšim mini potresom in nočnim vesoljnim potopom je bil večer podoben generalki za Halloween... :? Ko sem (v temi in v horizontali) čakal, da prime (beri: zadene) "my-special-anti-headache-painkiller-pill-cocktail", mi je bilo ves čas žal, da nisem mogel v OTP. :cry: Ni kaj, ob sredah zvečer je tam "damn good company". 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Jutrooooo :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 'bro jutro! Se ta dan prezivim pa so pocitnice jupiiii :multi: :smilecolros: prijeten dan vam zelim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave