Kikifmx Objavljeno April 29, 2009 Deli Objavljeno April 29, 2009 Zdravo. Se opravičujem za bedasto vprašanje...Zbrišite takoj sam da dobim odgovor^^. Vglavnem moja težava je ta: Mam Aeroxa. Danes sem zamenjal sesalno koleno in filter, ker sta mi počla. Kupil sem POLINI filter in BGM koleno. Vse sem namontiral in zalaufal....vse je blo ok. Pol sm se šou pelat mi je motr dobr potegnu, pol pa kr naenkrat zgubu ubrate. Kot da bi filter dubu velko količino zraka naenkrat. Sem odšraufu nov filter pa dal starega gor. Motor tokrat ni zgubu obrate se prav da je fora v filtru? kva bi lahka blo. prosim če ma gdo idejo naj mi odgovori. Lp, Kiki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno April 29, 2009 Deli Objavljeno April 29, 2009 mogoče polini filter ni vredu tesnil nekje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kikifmx Objavljeno April 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2009 mogoče polini filter ni vredu tesnil nekje nevem zto kr sm dobr zšraufu gor. nwem =/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno April 29, 2009 Deli Objavljeno April 29, 2009 je mel filter točno tak premer luknje kot je na fergazerju za gor dat ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno April 30, 2009 Deli Objavljeno April 30, 2009 Se pravi da treba naštelat ferg ko das športni filter..je tako? tako je Sploh pa kaj bos z športnim na original fergu, kupi original air-box gor pa se ne mantraj Kr športen ti nebo nič performancov dodal, samo za bzw prah pa smeti vleklo, pa prej piknlo nekje daleč od doma :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kikifmx Objavljeno April 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2009 se nimam org. ferga gor. 17,5 dellorto mam. Pa filter je prave velikosti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Pol pa napiši drugič o čem se gre Pa obstaja tema kako naštelat ferg...brez prilagoditve diz/zraka ti nebo na dobenem fergiju delal :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico182 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 če že hočeš met šp filter gor kar je bedarija, morš dat manjšo dizo not pa luft malo zapret. ampak ti povem da iz šp filtra dobiš kaj vun samo pri močnejših midrace ter highend predelavah kjer mašine potrebujejo več zraka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mekinko Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Žiujo . Jst b pa rad uprašu zkai men noče moi skuter suzuki katana 50 vžgat.Nekateri pravijo da mi nedela naprava za električno ubrizgavanja olja vendar me potem tudi zanima ali bi lahko meu isti frgazar gor pa bi mi vseno delalo če bi dajal notri mešanco . Prosim za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se