Skoči na vsebino

POLINI težava


Kikifmx

Priporočene objave

Zdravo. Se opravičujem za bedasto vprašanje...Zbrišite takoj sam da dobim odgovor^^. Vglavnem moja težava je ta: Mam Aeroxa. Danes sem zamenjal sesalno koleno in filter, ker sta mi počla. Kupil sem POLINI filter in BGM koleno. Vse sem namontiral in zalaufal....vse je blo ok. Pol sm se šou pelat mi je motr dobr potegnu, pol pa kr naenkrat zgubu ubrate. Kot da bi filter dubu velko količino zraka naenkrat. Sem odšraufu nov filter pa dal starega gor. Motor tokrat ni zgubu obrate se prav da je fora v filtru? kva bi lahka blo. prosim če ma gdo idejo naj mi odgovori.

Lp, Kiki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se pravi da treba naštelat ferg ko das športni filter..je tako? tako je :rolleyes: Sploh pa kaj bos z športnim na original fergu, kupi original air-box gor pa se ne mantraj :whistle: Kr športen ti nebo nič performancov dodal, samo za bzw prah pa smeti vleklo, pa prej piknlo nekje daleč od doma :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol pa napiši drugič o čem se gre :whistle: Pa obstaja tema kako naštelat ferg...brez prilagoditve diz/zraka ti nebo na dobenem fergiju delal :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 5 mesecev pozneje...

če že hočeš met šp filter gor kar je bedarija, morš dat manjšo dizo not pa luft malo zapret. ampak ti povem da iz šp filtra dobiš kaj vun samo pri močnejših midrace ter highend predelavah kjer mašine potrebujejo več zraka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 11 mesecev pozneje...

Žiujo . Jst b pa rad uprašu zkai men noče moi skuter suzuki katana 50 vžgat.Nekateri pravijo da mi nedela naprava za električno ubrizgavanja olja vendar me potem tudi zanima ali bi lahko meu isti frgazar gor pa bi mi vseno delalo če bi dajal notri mešanco . Prosim za pomoč :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!