Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kupil sem motor kitajske izvedbe (110 ccm-4 takt (cross))....prej ga je imel moj prijatelj in je deloval normalno ...potem pa je motor stal 2 leti čisto namiru..potem se ga kupil jaz....in ko sem dobu motor sem naliu novo olje (1L (MAX)) ker je blo prej vse prazno..pelu sm se 3 dni in potem sm pogledu kok mam olja notr in sem vidu da ga nimam čis nč več .....in tudi ko sem se pelu mi je full kadil iz avspuha...kot da bi delal oblake :unsure:

PROSIM naj en pove kaj naj zamenjam v mašini da bo delal spet normalno!!! :headbang:

Objavljeno

Na tvojem mestu bi menjal kar cel motor :) Ker s temi kitajci boš imel samo stroške :)

Objavljeno

Dobro jaz bi rad mel samo neko rešitev......pa tudi če je kitajc! :closedeyes:

Objavljeno

Lahko poskusiš menjat batne obročke-kar dvomim da bo pomagalo. Rešitev bi bila v novem cilindru in batu-kolk se pa zdej splača pa ne vem. Lahko pa poskusiš z tiso čirule-čarule zadevo, ki jo dobiš na pumpah in naj bi obnavljala teflon, ter zmanjševala porabo olja-če pa dejansko deluje oz. če tiz zgolj zapaca mašino. Predvsem sklopko pa ne vem. Nisem še poskusu pa tud nimam namena.

Nasvet-pa ne mislim nč zezat. Znem se tega kitajca pa kup kej drugega, ker z tem so same in konstantne težave!!

Objavljeno

Res je da je kitajec sranje...sam usi pa pravijo da mašine so še vredu ostale pa navaden SRANJE....zto sem jaz mašino prestavil na drug gištel...zato da nebo problemaov....samo tudi pri drugih mašinah se lahko pojavi tak problem pa tudi če NI kitajec......jaz sem pripravljen narest vse ker vem da je mašina stala 2 leti namiru in se tudi z tem loh zjebe če mašine ni v teku...

Tko da prosim za kakšen nasvet kaj naj zamenjam v mašini. :unsure:

Hvala!

Objavljeno

Sej so ti dal nasvet -> pelji vse skupaj k majstru

Objavljeno

Cilinder pa bat menjaj. Oz najdi koga, ki ti bo naredil novo pušo oziroma nikasil/hardkrom oblogo-če je zadeva alu seveda. Če je gus se da pobrusit, vendar pa morš potem dobit nadmero bata.

Objavljeno

Bat pa cilinder ni problem dobit novo...sam problem je dobit majstra k to zna :unsure:

Objavljeno
Bat pa cilinder ni problem dobit novo...sam problem je dobit majstra k to zna :unsure:

Vsak moto servis!

Objavljeno
Vsak moto servis!

hehe pa ti več računa kot je kitajc vreden.

Objavljeno

Celinder ti poštimajo v Litiji z nikasilom, bat pa verjetno samo pri prodajalcih minimototov

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!