buellina Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 sem se pa prejšnjič kaj lepo nasmejala, ko sem slišala+videla komentar generalnega policaja na dejanja naših vzornih policistov.. najbolj mi je bila včeš tista, da tako vedenje ni dopustno, ker daje policijo na slab glas... a on to resno misli? koga tukaj prepričuje, da je policija s temi dejanj policajev ob dober glas? sebe ali tiste, ki imajo že itak tako slabo podobo o policiji (vključno z mano, žal), da je večinsko mnenje, da slabše ne more biti? Fritz, halls in GRUNF 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Eh.... če bi se malo bolj držali pravil, bi tudi s policaji ne imeli problemov. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 aja, pa še to- pa kaj res misli, da so to osamljeni primeri? marija pomagaj... kolikim pa smrdi iz ust po konjaku, šnopsu pa tako dalje!! za bruhat! včasih ne vem, česa me je bolj groza- če kazni ali arome iz ust kakega policaja... (povdarek je na nekateri redki) pa ka do zdaj smo pa bili prepričani, da je celotna srmada policajev in policajk tako vzona in brezmadežna, da so lahko svetniki? pa to se ti mrtev v krsti obrne.... Fritz in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 In kje piše da ta policist ne bo deležen vsega naštetega? V Knjigi Paranoikov ;-) halls, GRUNF, Reims in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Mah ja, vse policiste mečemo v isti žakelj, zakaj? Moje mnenje! Ker nas vedno kaznjujejo, kadar imamo opravka z njimi, pa mogoče so nas prav zaradi tistega kaznovanja rešili, ker smo zaradi takega dogodka začeli drugače razmišljati. Dejstvo pa je, da ko se nekomu strga, vzame pištolo in začne grozit soljudem, so pa oni v prvi strelni vrsti, če se odzovejo na klic, ki tvegajo s svojim življenjem. Za koga? Za državljana republike Slovenije. Žal morajo biti, saj sami med sabo nismo sposobni vzdrževati reda, miru in strpnosti zaradi razlik, ki so jih nam naredili politika, kapitalizem in neenakost. Seveda pa obsojam dejanje, ki ga je storil policist, ker je zlorabil položaj javnega uslužbenca Policije. Menim, da bi moral biti vsak tak primer hudo kaznovan za vzgled vsem ostalim javnim vslužbencem, da si nobeden nebi nikdar več privoščil niti razmišljati o tem, da bi izkoristil svoj položaj za izvajanje represije nad ostalimi, za uveljavitev svojega razmišljanja. Nenazadnje, veliko javnih vsljužbencev se ne zaveda, da se plačujejo iz davkov, ki jih plačujemo vsi, in namreč mislijo, da je to samoumevno. trebor, urssa, xyznanixyz in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 se strinjam s tabo, jih pa včasih po krivici tlačimo v isti žakelj... eni si ne zaslužijo, ker se z njimi dejansko da stvari zmeniti in pokažejo, da so ljudje... drugi so prišli na okus moči, se je zavedajo in jo tudi izkoriščajo... m147, xceno, bajkr88 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Zdaj šele kapiram zakaj gredo v zasluženi pokoj z 50-timi leti starosti-bonifikacija za ogroženo delo !!! sesir, biker77, dr.looney in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Bonifikacija in benifikacija ni eno in isto....Benificiran delovni čas je bil ukinjen leta 2000.... ImenitnaPriložnost, Furioso, Reims in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Beneficiran staž se je ukinil za pisarnarje in podobne zaposlene na policiji. Normalno, ko pa so imele beneficiran staž tudi one dečve, ko so piščalke igrale pri policaj plehbandi... bajkr88 in ImenitnaPriložnost 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Beneficiran staž se je ukinil za pisarnarje in podobne zaposlene na policiji. Normalno, ko pa so imele beneficiran staž tudi one dečve, ko so piščalke igrale pri policaj plehbandi... Nope, živiš v zmoti..... Malo pocukaj kakega kolega policaja, pa ti bo razložil....glede predčasnega upokojevanja oz. benificirane delovne dobe... Bonifikacija in benifikacija ni eno in isto....Benificiran delovni čas je bil ukinjen leta 2000.... se opravičujem...na delovno dobo sem mislil... bajkr88, Reims in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Policaji že niso tolk slabi. Ravnokar sta mi dva častila kavo in sok, pa še policajske cucke sem lahko božala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Policije se ne dira Ne vem no, če si res vsi zaslužijo pluvanje. Pač, njihova služba in naša (moja ne ) kretenska dejanja v prometu. Upam, da to berejo in dobim odpustke ... bemu.. spet bom herpes dubu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Policaji že niso tolk slabi. Ravnokar sta mi dva častila kavo in sok, pa še policajske cucke sem lahko božala. Ja, vmes sta te pa zasliševala, ti pa sploh nisi opazla tega... :glare: Ma, saj konc koncev maš prav. Res niso vsi tak slabi, ampak kolk ga pa dedi spijejo!!!! :krneki: Furioso, ImenitnaPriložnost, Reims in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Policaji že niso tolk slabi. Ravnokar sta mi dva častila kavo in sok, pa še policajske cucke sem lahko božala. Piščalko si tudi pihala? :naughty: Reims, sesir, thumper in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Nope. Ko jaz cucke vidim, raznih človekov sploh ne šmirglam več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Pasja botrca..... Reims, mopedist5, bajkr88 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Nope. Ko jaz cucke vidim, raznih človekov sploh ne šmirglam več. kaj to ti je fetiš, hund bestiality ali zgolj who let the dogs out???:evilgrin: Rude Boy, sjeng, GRUNF in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 včasih smo navijal : "DAJMO NAŠI, PLAVI PLAVI" a nč več thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 jaz vem ,da smo navijali : ajde plavi,udari ga po glavi!............. no,sedaj pa imamo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 aja, pa še to- pa kaj res misli, da so to osamljeni primeri? marija pomagaj... kolikim pa smrdi iz ust po konjaku, šnopsu pa tako dalje!! za bruhat! včasih ne vem, česa me je bolj groza- če kazni ali arome iz ust kakega policaja... (povdarek je na nekateri redki) pa ka do zdaj smo pa bili prepričani, da je celotna srmada policajev in policajk tako vzona in brezmadežna, da so lahko svetniki? pa to se ti mrtev v krsti obrne.... tebe pa je moral en zandar fejst razocarat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 tebe pa je moral en zandar fejst razocarat... ko te enkrat uniforma razočara, tudi železničarja več ne maraš :naughty: klimbra, malakai, dotem in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 ko te enkrat uniforma razočara, tudi železničarja več ne maraš :naughty: kaj pa motoriste v kombinezonih? Alla in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 kaj pa motoriste v kombinezonih? pol pa že raje motoristke, ampak dobro, pač vsakemu svoje... Fritz, malakai in klimbra 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 kaj pa motoriste v kombinezonih? če je v kombinezonu misliš, da je še nedolžna ... težko ji junf snameš ... preverjeno ... jebiga ... tud jaz ga včasih spijem gajbo preveč klimbra, DAN, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 pol pa že raje motoristke, ampak dobro, pač vsakemu svoje... pol pa že... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se