stankolovski Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Najprej en lep pozdrav! Danes me je ujel dež ko sem bil na turi, seveda ker je motor predelan sem se ustavil in počakal da neha deževati. Ko je posijalo sonce sem se odpeljal naprej skoraj po suhi cesti, toda ko sem prisel skoraj da do doma je bil asfalt na nekaterih delih se malo moker. (brez luž). Prsel sem domov ter videl da je tista spuzva od sportnega filtra malo mokra. Bojim se da ne bi bilo kaj narobe, in pricakujem nasvet ce moram kaj postoriti sedaj?? motor se je obnasal normalno. Motor pa je nrg mc2. Hvala,lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Pomojm nima bit kej narobe odšraufi filtr dol pa motor mal brez nega lavfi filtr pa posuš pa mal spihej pa dej nazaj tko kt je blo mogl bi špilat ajde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Maj 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2009 Hvala vseeno, toda filter se je sam posusil ker ni bil tako zelo močno moker, toda previdnost ni odveč, kajne.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Maj 3, 2009 Deli Objavljeno Maj 3, 2009 hehe maš prouv ajde fsm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpecialG Objavljeno Maj 8, 2009 Deli Objavljeno Maj 8, 2009 Hvala vseeno, toda filter se je sam posusil ker ni bil tako zelo močno moker, toda previdnost ni odveč, kajne.. pr men je biu isto filter čist moker, pa se nism nič obremenjeval Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se