jrk0 Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Torej, zanima me, ce ma kdo izkusnje z menjavanjem variomata pa kaj je bolsje vzet (malossi, polini) pa kaj pomaga, ce sploh pomaga kaj. Meni je serviser reko, da baje nic kaj bolsje ne gre skuter, oz celo se slabse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Torej, zanima me, ce ma kdo izkusnje z menjavanjem variomata pa kaj je bolsje vzet (malossi, polini) pa kaj pomaga, ce sploh pomaga kaj. Meni je serviser reko, da baje nic kaj bolsje ne gre skuter, oz celo se slabse... Sama menjava ne prinese nič, če ne zrihtaš valjčkov, oziroma, če ne znaš zrihtat valjčkov v originalnem variomatu, ti tudi menjava variomata ne pomaga... :? 8) . P.S. Za zrihtat variomat ni pravila (kot se pojavljajo v debatah toliko gramski, ali pa drugače gramski valjčki), vse je samo v (nezkončnem) probarjenju :( . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 Itak da pomaga men je pomagu za 10km/h pa mogoce mau bol pospesuje pr visji hitrosti sam to skor ni opazno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 ej jrko ke nisi ti onokrat že neke menjaval variomat??? te ko si pravo da si neke sf*** ker ni blo nareto za 70cc ampak za 50cc!men se zdi da si mi reko da si variomat mejavo al se mi je samo zdelo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benelli-491 Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 variomat je isti za 50 al pa 70 kubov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se