Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

start/run/msconfig

ali

start/run/regedit [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

pa previdno pri brisanju!:)

Objavljeno

Imam en problem. Imel sem viruse na racunalniku, instaliral sem avast antivirus 2009 in jih je pobrisal. Nato je bil en cas mir. Potem pa mi je sam windows javil, da je odkril spyware in trojan groznje. Vprasal me je ali naj instalira program antispyware in sem potrdil. Zdaj mam v security central pod firewall namescen program antivirus pro 2010, pod antivirus protection pa ni avasta noter :hmm: Firewalla pa se ne da nikakor izklopit.

In problem je, da mi kar naprej javlja ene groznje in prosi, naj registriram program in moram vsakih 3min zapirati ta okna

kar mi je postalo zelo nadlezno. Tega programa nikakor ne morem odstraniti, klasicno ga ne morem izbrisati, pod "odstrani programe" tud ne. Racunalnik pa mi nemoteno dela.

Zanimivo je da vsakic, ko pridem na motosvet javi, da hoce racunalnik VFR prevzeti nadzor nad mojim :blink:

Programa ne registriram, ker ni brezplacen, mi je pa cudno da windows nima integrirane taksne zascite.

Zanima me, ali je sploh mozno odstraniti to programsko sranje ???

Antivirus Pro 2010 is a misleading security application pushed through Braviax malware (Trojan.Virantix.C Trojan virus). This program is classified as misleading application because it reports false scan results and displays fake security alerts to make you think your computer is infected. AntivirusPro 2010 from the same family as PC Antispyware 2010, Home Antivirus 2010 and PC Security 2009. Once installed, the misleading application will ask you to pay for a full version of the program to remove non-existing system security threats. Do not buy this program. Uninstall Antivirus Pro 2010 from your computer as soon possible.

D.

Objavljeno

Oj....a ima kdo oz. zna poiskat kodo, ki bi delovala za program Adobe premiere pro cs4....hvala

Objavljeno

Impulz

Naj ti pokaže vse gonilnike za vse naprave v device managerju (tudi tiste, ki niso priklopljene). Odstrani gonilnik za zunanji HD, restartaj in ponovno priključi HD.

Win7 in XP imajo tudi pri inštalaciji možnost ustvarjanja particij. Inštaliraj winXP in potem dodaj še Win7.

Če pa že imaš WinXP na single particiji..poguglaj ali poglej na 'zalivu' za kak partition manager. Paragon je dober, recimo...

že dela. zakomplicirano razložit, tisti, ki imajo podobne probleme naj probajo priključit v vse usb vhode.

ni delal ker ni imel zadost power supplyja =)

Objavljeno

Oj....a ima kdo oz. zna poiskat kodo, ki bi delovala za program Adobe premiere pro cs4....hvala

Se najde, ja...

Poglej na ZS.

Objavljeno

PC sem šel očistit prahu (z kompresorjem, ampak glih tok da je komaj pihalo), zdej pa dela 10 sekund, največ minuto, potem se pa ugasne sam od sebe. Je pa tudi res, da je bil čist uničen od virusov. Kaj bi lahko bil vzrok, da se ugasne?

Objavljeno

PC sem šel očistit prahu (z kompresorjem, ampak glih tok da je komaj pihalo), zdej pa dela 10 sekund, največ minuto, potem se pa ugasne sam od sebe. Je pa tudi res, da je bil čist uničen od virusov. Kaj bi lahko bil vzrok, da se ugasne?

Lahko bi bil vzrok pregrevanje procesorja, preveri v Bios-u temperaturo CPU...

Objavljeno

Pa se lahko pregeje že po 60 sekundah? Ni niti časa da bi šel v miru v BIOS. Res je, da sem odstranil ventilator ko sem čistil in ga potem namestil nazaj, bi pomagalo če namestim na procesor pasto in ''nalimam'' gor ventilator? Ker je možno, da procesor ni več v stiku z ventilatorjem.

Objavljeno

Sej lahko preveriš, odstrani hladilnik, pojdi v trgovino pa bilokako termalno pasto, pa še enkrat namesti.

Ventilator se pa še zmeraj vrti? Da nisi kaj odklopil ponesreči

Objavljeno

Pa se lahko pregeje že po 60 sekundah? Ni niti časa da bi šel v miru v BIOS. Res je, da sem odstranil ventilator ko sem čistil in ga potem namestil nazaj, bi pomagalo če namestim na procesor pasto in ''nalimam'' gor ventilator? Ker je možno, da procesor ni več v stiku z ventilatorjem.

Pasta mora bit obvezno gor pa ne presušena, ampak sveža in na tanko namazana. Očisti procesor in hladilnik vse stare paste, potem pa na tanko namaži pasto na hladilnik (najlažje jo razmažeš z bančno kartico ali kako podobno) in sestavi zadevo nazaj pa ne pozabit priklopit ventilatorja, kot je rekel Dolenc...

Objavljeno

Oj, mi lahko kdo pove kako bi preneso telefonske številke iz gmail-a (stiki) v mobitel.

Imam pa telefon LG Arena.

Lp, Gregor

Objavljeno

Nisem našla pri svojem LGju (KU990) nikjer v navodilih. Prav tako nisem uspela preko suite in ne preko m-rokovnika.

Objavljeno

Nisem našla pri svojem LGju (KU990) nikjer v navodilih. Prav tako nisem uspela preko suite in ne preko m-rokovnika.

Hvala za trud ;)

Iz dneva v dan sem bol razačaran nad tem LG-jem :xx: :(

Lp, Gregor

Objavljeno

Eno vprašanje :)

Pred nekaj dnevi sem formatiral računalnik. Sedaj pa me zanima kaj moram narediti, da bo internetna povezava vzpostavljena že ob zagonu računalnika. Prej sem imel tako. Saj ne da mi je težko nekajkrat kliknit in vzpostavit vendar sem navajen na to da je povezava vzpostavljena že takoj. O:-)

Objavljeno

Pred nekaj dnevi sem formatiral računalnik. Sedaj pa me zanima kaj moram narediti, da bo internetna povezava vzpostavljena že ob zagonu računalnika. Prej sem imel tako. Saj ne da mi je težko nekajkrat kliknit in vzpostavit vendar sem navajen na to da je povezava vzpostavljena že takoj. O:-)

Ustvari bližnjico in jo prilepi v Start, Programi, Zagon pa bi moralo delovati...

Objavljeno

pokliči na Siol (če imaš siol ponudnika) oziroma na svojega ponudnika internetnih storitev in zahtevaj, naj ti modem skonfigurirajo kot router.....enkrat vpišeš notri geslo in uporabniško ime in to je to.....

Objavljeno

A ne obstaja nek Google Sync Mobile za skoraj vsako platformo?

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

A ne obstaja nek Google Sync Mobile za skoraj vsako platformo?

Ja obstaja. Vendar ne moreš kontaktov prenesti oz. izvoziti na telefon, da bi jih lahko uporabljal še kje drugje. So uporabni samo v tej aplikaciji.

Objavljeno

Zanima me, ce ima kdo od vas konkretno montirano grafiko nvidia geforce 8400 gs 512gb in jo ima prek HDMI povezano na tv?? Ker na netu se najde vse sorte pizdarij, o tem, da je hdcp capable, do tega da to ni...

Nekako zgleda, kot da kartica ne oddaja signala (sprejema ga), ker na TV ni videti nobene zaznane naprave..

Objavljeno

Ve kdo, kako bi mail naslove iz Outlooka na pc-ju prenesel v mail na I-macu? Res ne bi rad prepisoval vsega, ker je čist preveč.....

Hvala

LP

Objavljeno

Kako oz. s kakšnim kablom bi povezal osebni računalnik z leptopom, da bi lahko prenašal datoteke iz enega diska na drugega?

Objavljeno

Kako oz. s kakšnim kablom bi povezal osebni računalnik z leptopom, da bi lahko prenašal datoteke iz enega diska na drugega?

Z LAN kablom.

ustvariš še samo mapo za skupno rabo in si na konju =)

Objavljeno

Z LAN kablom.

ustvariš še samo mapo za skupno rabo in si na konju =)

Povezal sem ampak povezave mi pa ne uspeva vspostavit :blush::blush:

Mi lahko malo natančneje opišeš kako vspostavit zvezo. Nevem natačno kakšno povezavo nastavit na katerem računalniku :blush:

Lahko tudi na PM da ne smetimo preveč.

Objavljeno (popravljeno)

Povezal sem ampak povezave mi pa ne uspeva vspostavit :blush::blush:

Mi lahko malo natančneje opišeš kako vspostavit zvezo. Nevem natačno kakšno povezavo nastavit na katerem računalniku :blush:

Lahko tudi na PM da ne smetimo preveč.

teamviewer - instaliraš na oba pc

TeamViewer_Setup.zip

Popravljeno . Popravil AtaSmrk
Objavljeno

Ustvariš novo mapo na namizju naprimer, klikneš z desno gor>properties (lastnosti)> izbereš zavihek Sharing (skupna raba). tam izbereš Share this folder (daj v skupno rabo) =)

no tako to funkcionira na XPjih, na visti alpa w7 gre to verjetno na bolj enostaven način.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!