Stric Burek Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 OK nov računalnik - novo veselje ko si ga morem nastaviti po svojih željah. saj vem da je že vse nekje pisalo pa ne najdem, sam pa sem to že vse delal pa pozabil: 1. IE mi nova okna odpira pomanjšana, jaz bi rad da so maximirana 2. iz outlook expressa morem izvozit adresarje in sporočila na drug outlook express pa ne znam več. spomnim se da sem izvažal preko outlooka (ne express) pa več ne znam. 3. outlook express mi pri sporočilih ne prikazuje priponk pa sem spremenil nastavitve varnosti .. no saj se bo še kaj najdlo ampak zaenkrat to! gracias :grim En program obstaja, ki se trenutno ne spomnem kako se kliče ampak za vsako odprto okno te prvič vpraša če ga odpira tako ali drugače, tam si nastaviš, tko da maš lahko vsa okna maximizirana. Sicer glede IE->uporabljaj Mozilo ali opero, v enem oknu več oken, vsa so maximizirana, pa še solata v opravilni vrstici odpade. Pa tudi bolj praktično je ker lohk več strani naenkrat brskaš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 (popravljeno) OK nov računalnik - novo veselje ko si ga morem nastaviti po svojih željah. saj vem da je že vse nekje pisalo pa ne najdem, sam pa sem to že vse delal pa pozabil: 1. IE mi nova okna odpira pomanjšana, jaz bi rad da so maximirana 2. iz outlook expressa morem izvozit adresarje in sporočila na drug outlook express pa ne znam več. spomnim se da sem izvažal preko outlooka (ne express) pa več ne znam. 3. outlook express mi pri sporočilih ne prikazuje priponk pa sem spremenil nastavitve varnosti .. no saj se bo še kaj najdlo ampak zaenkrat to! gracias :grim 1. Nastavi tako, da klikneš desno tipko in nastaviš odpri v max oknu (tako nekako) 2. Ne vem ali se ta datoteka najde v outlook direktoriju ali v users direktoriju. Poglej je ena velika datoteka, v kateri si vsi maili in priponke. 3. outlook je po def nastavljen tako, da ne pusti nobenih priponk, nastavi v outlooku. Če ne boš našu, ti bom prlimal slikco. Popravljeno Maj 18, 2006. Popravil bigi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 1. IE mi nova okna odpira pomanjšana, jaz bi rad da so maximirana podoben problem v firefoxu...ko zaženem firefox se mi le-ta odpre v resizani obliki in ne celozaslonski...kako to popravit? da se odpre vse v celozaslonskem? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 si probal stisnit F1 ? El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 ne najdem nič pod Pomoč :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 hi namestil sem demo verzijo nera 7.0 pa ko ga hočem odstranit, mi jav napako, da neke datoteke manjkajo? kdo ve slučajno kak bi ga 100% izbrisal lp Še enkrat ga namesti, ali pa izberi opcijo "popravi - repair" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 podoben problem v firefoxu...ko zaženem firefox se mi le-ta odpre v resizani obliki in ne celozaslonski...kako to popravit? da se odpre vse v celozaslonskem? :hmm: Ker zadeve obvladam, sem na to vprašanje na tem forumu že odgovoril. Poišči malo ... OK nov računalnik - novo veselje ko si ga morem nastaviti po svojih željah. saj vem da je že vse nekje pisalo pa ne najdem, sam pa sem to že vse delal pa pozabil: 1. IE mi nova okna odpira pomanjšana, jaz bi rad da so maximirana 2. iz outlook expressa morem izvozit adresarje in sporočila na drug outlook express pa ne znam več. spomnim se da sem izvažal preko outlooka (ne express) pa več ne znam. 3. outlook express mi pri sporočilih ne prikazuje priponk pa sem spremenil nastavitve varnosti .. no saj se bo še kaj najdlo ampak zaenkrat to! gracias :grim Pokliči me, pa ti povem ... :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 al pa če bi napisal še enkrat... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 OK nov računalnik - novo veselje ko si ga morem nastaviti po svojih željah. saj vem da je že vse nekje pisalo pa ne najdem, sam pa sem to že vse delal pa pozabil: 1. IE mi nova okna odpira pomanjšana, jaz bi rad da so maximirana V IE greš pod orodja - internetne možnosti - dodatno - večpredstavnost - omogoči samodejno spreminjanje velikosti slik (disable)...... ...boma poračunala ob kakem :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 OK ostalo mi je ratalo razen IE problema kjer sem probal hectorjev nasvet, nasvet kolega naj ročno povečam in držim ctrl ko zaprem (oz ctrl in alt) pa še vedno ne dela :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 (popravljeno) kliknes z desno na bliznco od IEja, pa tm izberes properties pa kko naj se ti odpre...run....normal window, minimized...itd Popravljeno Maj 19, 2006. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 kliknes z desno na bliznco od IEja, pa tm izberes properties pa kko naj se ti odpre...run....normal window, minimized...itd hvala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 hvala :OK: kako hvala, meni še vedno ne dela??????????? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 kako hvala, meni še vedno ne dela??????????? :eek: Odpri IE, z gumbom MAKSIMIRAJ (zraven rdečega X) ga povečaj in potem zapri IE. Potem ponovno odpri. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djume Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Odpri IE, z gumbom MAKSIMIRAJ (zraven rdečega X) ga povečaj in potem zapri IE. Potem ponovno odpri. lp Katerega rdecega X :slap: , jest mam siuga a govoriva o istem X-u :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Katerega rdecega X :slap: , jest mam siuga a govoriva o istem X-u :kva2: :kva2: :kva2: odvisno od barvne sheme OS :slap: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 Notesnik! USB - ji ne delajo oz. ne zaznajo nobene naprave če jo priključiš med delovanjem. Dela samo USB miška, ki pa jo moraš priključiti še pred zagonom računalnika. Na Device Managerju pod Universal Serial Bus Controller je klicaj! Če hočeš ponovno namestiti gonilnik hoče usbhisc.sys datoteko, ki pa jo nikjer ni! Rešitve! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 dobi si driver za USB kontroler na netu nekje...mogoce firma od controlerja, google ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Pred tem že naložil SP1, vse dela :OK: Se pa drgač na netu dobi Windowsxp-kb918005-v2-x86-enu.rar, cca 500kb in naj bi bla ena od možnih rešitev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Outlook 2002 je začel javljati napako '0x8004060C'. Na Google-u sem našel, da to pomeni, da se je PST datoteka za 'Personal folders' povečala na 2GB in če namestiš zadnjo posodobitev z MS update strani, se ta omejitev ukine... No, jaz sem namestil zadnje popravke, pa je zadeva ostala ista.... A ima še kdo kako idejo (pa brisanje mailov ni opcija, ker uporabnik kao rabi vse te stare maile)? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Danči, PST mu razsekaj na dva ali več manjših. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 KATERI PLAYER IGRA VIDEO DATOTEKE .MP4 (ipod format ampak naj bi na pc-ju tudi špilal)??????? Mplayer, Mplayer classic in winAmp je ne oz samo zvok :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Mogoče Apple QuickTime? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Verjetno je problem samo v kodekih. Probaj tukaj potegniti kak novejši codec pack in potem poskusi. Načeloma bi to morali poganjati vsi playerji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Danči, PST mu razsekaj na dva ali več manjših. A to se da? Okvirno kako? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se