Anzee Objavljeno Maj 10, 2009 Deli Objavljeno Maj 10, 2009 Zdravo! Ker sem poleg ostalega tudi ljubitelj starejsih Oplovih vozil sem tekom let po Sloveniji opazil veliko razlicnih taksnih vozil. Precej sem jih tudi slikal, spoznal lastnike in podobno. Scasoma se je nabralo toliko avtov, da bi bilo skoda da se zadeve nahajajo samo pri meni doma, tako da sem naredil stran OPEL ARHIV - na strani so zbrani avtomobili ki sem jih opazil sam, moji prijatelji in razlicni navdusenci po Sloveniji ter mi jih poslali. Vabljeni k ogledu, se posebej ce vas taksna tematika zanima. Seveda pa bi kakrsnakoli informacija o ze vnesenih ali morebitnih se nearhiviranih avtomobilih prisla prav - informacije lahko postate v to temo, lahko pa posljete email tudi na opelarhiv@gmail.com Se enkrat link: http://www.opelarhiv.si lp Anze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Maj 10, 2009 Deli Objavljeno Maj 10, 2009 Super, grem zdaj malo gledat to stran. Opel Manta je zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Maj 10, 2009 Deli Objavljeno Maj 10, 2009 Super, grem zdaj malo gledat to stran. Opel Manta je zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno Julij 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2009 (popravljeno) Evo malce statistike za http://www.opelarhiv.si ce koga zanima... Stanje 1.5.2009 je bilo: Kadett B - 33 (od tega 7 coupejev) Kadett C - 98 (od tega 11 coupejev) Ascona A - 4 Ascona B - 11 Manta A - 21 Manta B - 32 Rekord C - 11 (od tega 4je coupeji) Rekord D - 4 (od tega 0 coupejev, ceprav je nekoc bil en na odpadu v Slov. Bistrici) Commodore A - 1 (od tega 1 coupe) Commodore B - 2 (od tega 1 coupe) GT - 10 Danes, 16.7.2009: Kadett B - 44 avtomobilov (8 coupejev, 5 karavanov, 29 dvovratnih, 2 stirivratna) Kadett C - 124 avtomobilov (12 coupejev, 12 cityjev. 7 karavanov, 80 dvovratnih, 13 stirivratnih) Ascona A - 4 avtomobili (3 dvovratne, 1 stirivratna) Ascona B - 16 avtomobilov (7 dvovratnih, 9 stirivratnih) Manta A - 22 avtomobilov Manta B - 36 avtomobilov Rekord C - 15 avtomobilov (5 coupejev, 1 karavan, 6 dvovratnih, 3 stirivratni) Rekord D - 6 avtomobilov (0 coupejev, 1 karavan, 1 dvovraten, 4 stirivratni) Commodore A - 1 avto (1 coupe) Commodore B - 2 avtomobila (1 coupe, 1 stirivraten) GT - 12 avtomobilov Po regijah pa je takole: Dolenjska - 7 avtomobilov Gorenjska - 19 avtomobilov Koroska - 15 avtomobilov Osrednja slo - 108 avtomobilov (tukaj so tudi tisti za katere se ne ve lokacija) Prekmurje - 34 avtomobilov Primorska - 58 avtomobilov Stajerska - 41 avtomobilov Se je ze kar lepo stevilo starih oplov nabralo. Vseskupaj jih je 282! Je pa zelo slabo pokrita dolenjska regija, tako da kje ste dolenjci? Malce pogledat po skednjih hehe lp Anze Popravljeno Julij 16, 2009. Popravil Anzee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno Avgust 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Mesec je naokoli, spet lahko zapisem nekaj statistike za http://www.opelarhiv.si ... Zainteresirane pa vabim tudi da postanejo fani Opel Arhiva na Facebooku: Opel Arhiv Fan Page :krneki: Mesec nazaj, 16.7.2009: Kadett B - 44 avtomobilov (8 coupejev, 5 karavanov, 29 dvovratnih, 2 stirivratna) Kadett C - 124 avtomobilov (12 coupejev, 12 cityjev. 7 karavanov, 80 dvovratnih, 13 stirivratnih) Ascona A - 4 avtomobili (3 dvovratne, 1 stirivratna) Ascona B - 16 avtomobilov (7 dvovratnih, 9 stirivratnih) Manta A - 22 avtomobilov Manta B - 36 avtomobilov Rekord C - 15 avtomobilov (5 coupejev, 1 karavan, 6 dvovratnih, 3 stirivratni) Rekord D - 6 avtomobilov (0 coupejev, 1 karavan, 1 dvovraten, 4 stirivratni) Commodore A - 1 avto (1 coupe) Commodore B - 2 avtomobila (1 coupe, 1 stirivraten) GT - 12 avtomobilov -------------------------------------------------- Danes, 16.8.2009: Kadett B - 54 avtomobilov (8 coupejev, 6 karavanov, 36 dvovratnih, 4 stirivratna) Kadett C - 143 avtomobilov (14 coupejev, 14 cityjev. 8 karavanov, 92 dvovratnih, 15 stirivratnih) Ascona A - 5 avtomobili (3 dvovratne, 2 stirivratna) Ascona B - 16 avtomobilov (7 dvovratnih, 9 stirivratnih) Manta A - 26 avtomobilov Manta B - 38 avtomobilov Rekord C - 18 avtomobilov (6 coupejev, 1 karavan, 7 dvovratnih, 4 stirivratni) Rekord D - 10 avtomobilov (2 coupeja, 2 karavan, 1 dvovraten, 5 stirivratnih) Commodore A - 1 avto (1 coupe) Commodore B - 2 avtomobila (1 coupe, 1 stirivraten) GT - 13 avtomobilov Po regijah pa je sedaj tako: Dolenjska - 9 avtomobilov Gorenjska - 19 avtomobilov Koroska - 17 avtomobilov Osrednja - 121 avtomobilov Prekmurje - 52 avtomobilov Primorska - 63 avtomobilov Stajerska - 46 avtomobilov Lahko pa tudi povem kateri avtomobili na arhivu so "najzanimivejsi" - katere obiskovalci najbolj klikajo.. 1. mesto: Kadett C rumen s crno haubo (70 ogledov) 2. mesto: Rdec GT iz Prekmurja (67 ogledov) 3. mesto: Crna Manta B iz Idrije (60 ogledov) 4. mesto: Kadett B iz (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) (58 ogledov) 5. mesto: Moja Manta A (58 ogledov) 6. mesto: Moder Kadett B karavan (57 ogledov) 7. mesto: Grda Manta A roza barve (57 ogledov) 8. mesto: Rdec Kadett C s crno streho (55 ogledov) 9. mesto: Srebrn Rekord C Coupe iz Primorske (55 ogledov) 10. mesto: Zapuscen Kadett C na dolenjskem (54 ogledov) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 A to še vedno velja, da majo manta fahrerji v garaži na levi steni eno cirka 5-10 cm debelo rdečo črto? :naughty: xyznanixyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno Avgust 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 A to še vedno velja, da majo manta fahrerji v garaži na levi steni eno cirka 5-10 cm debelo rdečo črto? :naughty: Itak! Razn takrat ko je se sveze pa mam roko povito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 hmm ne vem a je bil ta rumen Kadett moj včas al ne glede na havbo in sprednji Irmscher podaljšek bi lahko bil, ker jaz sem ga prodal kot nedokončan projekt enemu opel friku v Prekmurje, on pa ne vem kaj je pol z njim naredu moj drugi Kadett se pa tud prodaja na netu sem vidu, svetlo zelen za 550 eur od takrat nisem več nobenga Opelna kupu, pa tud nimam več v načrtu sej so lepi in zanimivi, sam ni to to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 pr naš hiši je bil konc ssedemdesetih/začetk osemdesetih opel karavan, ki pa je bil že takrat u letih. se pravi da je bil iz začetka sedemdesetih. a kdo ve, napamet, katere modele so takrat delali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Rekord C in Kadett B sta bla takrat karavana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 jaaa res je bil tak hvala. nism pa vedu, de je bil to "coupe karavan" hehe hvala za info. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno September 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2009 Iz zacetka 70tih je bil lahko karavan tudi Ascona A "voyage".. tako so ji namrec rekli. Ampak v Sloveniji nisem zasledil se nobene... -> http://www.classic-opel-club.de/thumb.php?image=netengine/contentimage/Autos/asc-a-ohne.jpg kađiva: hm, cisto mozno da je potem to tvoj bivsi avto, tisti rumeni. Tega je imel Friderik iz prekmurja, nato pa se je zacel spet prodajati okoli. Imas mogoce kaksen ekstra podatek o njem? Da pogruntamo ce je to to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 kađiva: hm, cisto mozno da je potem to tvoj bivsi avto, tisti rumeni. Tega je imel Friderik iz prekmurja, nato pa se je zacel spet prodajati okoli. Imas mogoce kaksen ekstra podatek o njem? Da pogruntamo ce je to to ja ta Irmscher podaljšek spredaj je zelo redek,meni ga je prodal kolega, pa to haubo sprednjo sem imel jaz mat črno in pošvasano čez luči,prav tako motorni prostor...čeprov znotrej je pa čist prelep, da bi bil moj, pa cel avto je drugačne rumene barve, kot sem ga jaz imel,...bom probal poiskat slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno September 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2009 ja ta Irmscher podaljšek spredaj je zelo redek,meni ga je prodal kolega, pa to haubo sprednjo sem imel jaz mat črno in pošvasano čez luči,prav tako motorni prostor...čeprov znotrej je pa čist prelep, da bi bil moj, pa cel avto je drugačne rumene barve, kot sem ga jaz imel,...bom probal poiskat slike Jaz imam eno sliko, avta kot ga opisujes - malce je svetlejsi (bolj blede citron barve) kot tisti ki je na internetu ampak je trenutno ne najdem. Ko jo jo nalimam gor ... Zdej ne vem dejansko ali je to isti ali ne (jaz ga smatram za istega pa da so ga al malo pobarvali ali pa je cudno slikan..).. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se