spletsplet Objavljeno Maj 12, 2009 Deli Objavljeno Maj 12, 2009 Pozdravljeni...če ima kdo kaj izkušenj z cevjo za hitrost...bi rabil pomoč. Nekako se mi je snela...pa je nikakor ne znam namontirat nazaj...in mi ne dela števec. Če je mogoče v čem kakšen keč...oz. vsak nasvet bi mi prišel prav:) Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spletsplet Objavljeno Maj 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2009 Pozdravljeni...če ima kdo kaj izkušenj z cevjo za hitrost...bi rabil pomoč. Nekako se mi je snela...pa je nikakor ne znam namontirat nazaj...in mi ne dela števec. Če je mogoče v čem kakšen keč...oz. vsak nasvet bi mi prišel prav:) Hvala Aha zadeva zgleda takole... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spletsplet Objavljeno Maj 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2009 Aha zadeva zgleda takole...za Piaggio Typhoon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spletsplet Objavljeno Maj 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2009 ups...možno da sem ga pretrgal:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 lol novo cev kup pa bo nemore bit nwm kolk draga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 Mislm da je neki čez 20€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se