fast1 Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 živjo! nikjer nisem zasledil koliko moči ima kakšen motor. sam imam Aprilio sr 50 r let.2007 in imam narejeno športno predelavo. leti okoli 100 pa me zanima koliko HP (KS,KM) ima zdaj motor. imam pa gor leovince zx. original ima motor 2,7kw kar je 3,5KM. koliko jih ima zdaj približno? zanima pa me tudi koliko konjskih moči imajo Mid race in High end predelave motorja. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Vsi motorji imajo število Ks v tehničnih podatkih, če pa delaš predelavo, pa se da motor na valjčke za meritev Ks in boš dobil točen podatek. Moj npr: ima v tehničnih podatkih 163 Ks + Akrapovič - Kat. = 174.5 Ks Ps: pa vedno imaj v mislih, da poleg vseh Ks(kojnskih sil) ima motor še skoraj vedno + enga OSLA ! ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radirka Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 živjo! nikjer nisem zasledil koliko moči ima kakšen motor. sam imam Aprilio sr 50 r let.2007 in imam narejeno športno predelavo. leti okoli 100 pa me zanima koliko HP (KS,KM) ima zdaj motor. imam pa gor leovince zx. original ima motor 2,7kw kar je 3,5KM. koliko jih ima zdaj približno? zanima pa me tudi koliko konjskih moči imajo Mid race in High end predelave motorja. lp Na valjčke pelaš Pozanimaj se malo, kje jih majo. Kolikor vem, ma enga Mariborski Autocommerce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Maj 25, 2009 Deli Objavljeno Maj 25, 2009 Motor ti nima nič več HP če imaš izpuh menjan, mogoče zelo malo če ima. Več HPja bo imel če boš dal močnejši kit noter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se