bikez Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 Nikon D90 Nažalost ni Full HD! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 Imaš prav sem preveril pa mu res malo zmanjka za Full HD. Drugače pa kar luštna igrača. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 (popravljeno) Ej bejba, tvoje mnenje me pa res ampak res čist nič ne zanima, ker od tebe nisem zvedu še čisto nič pametnega na tem forumu in sem nad tvojimi nasveti oz. pridigami (druga še ne znaš!!) že zdavnaj obupal :surrender: . Če pa hočeš dati kakšno pametno izjavo, pa kr, bom res vesel . BTW: Kupujem še en fotoparat. Sedaj imaš priliko, da se razpišeš o DSLR. Mora pa podpirati Full HD!! Se priporočam :yes: . Lp, B mhm... grobnik v7 starcorss marof sava brescia sm ural cb 1000 R neki rok mihelčič kupi si dslr ker podpira več funkcij, ki ti bodo pršle prav pri motivih, ki jih fotkaš, ker bo tako to kar znaš prišlo do izraza. katerega je trenutno zate popolnoma vseeno. jaz ti kot član NIkon NPS drugega kot Nikona ne bom priporočala. moj komentar leti na tvoje fotografije, ki so obetavne...medtem ko je tvoj odnos za v greznico. Popravljeno Maj 29, 2009. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Miiiiiiiir Porkafiks, kaka parlamentarna debata o fotoaparatih, ki so že v drugi temi. Strele torej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Miiiiiiiir Porkafiks, kaka parlamentarna debata o fotoaparatih, ki so že v drugi temi. Strele torej... Tomozuki! Saj to je strela... ker nikol' ne veš, kje, kako in kdaj useka?!? - Nepredvidljiva publika pač! Namesto, da bi lovili strelele. Tako dobro temo si zastavil, pa se je zopet, kot že tolikokrat prej vse skurbal'! Še enkrat smo dokazal, da smo jebivetri! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 (popravljeno) Miiiiiiiir Porkafiks, kaka parlamentarna debata o fotoaparatih, ki so že v drugi temi. Strele torej... Če ni strel na nebu, jih pa tle dol nardimo. Drgač pa se le drži tistega, kar si napisal glede Faradeyeve kletke, ker le tam te ne bo pošvasal. Jaz sem obupal, sem porabil že dva kvizka, v tretje pa gre baje rado . Popravljeno Maj 31, 2009. Popravil bikez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Hehe, malo za hec, čeprav to ni moja tema Sem jo namenil nam vsem, ki strele slikamo (in gledamo) tako, da če imate kaj na zalogi, kar na dan s slikami Naj seka po forumu v sliki, če že po nebu noče Pa ni važno, če je kompakt, SLR ali pa telefon. Da ne bomo vetrili po nepotrebnem kot pravi "moto jahač" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 Kaj no, bikez? Nič ni lovska! To sta že dva delala, samo nista imela sreče in jih je na koncu skurel!! :kva2: varjanta kovinskega zmaja v nebo med nevihto...pa namest vrvi malo večji tokovodnik posledice pa so ble kot so ble Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 pismo mi gre na jetra ko mi kdo soli pamet, ker misli da ve več samo tako...ker se mu tako zdi. jao :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 jao :wacko: a ti še vedno surlo vlečeš, ker te nisem hotla slikat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 kot strela z jasnega je udarila strela z jasnega, voda je prestopila bregove in vse meje dobrega okusa, sodu je odtrgalo dno, litru pa izbilo zamašek ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 kot strela z jasnega je udarila strela z jasnega, voda je prestopila bregove in vse meje dobrega okusa, sodu je odtrgalo dno, litru pa izbilo zamašek ! :evilgrin: Tebi pa skurlo varovalko... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 a ti še vedno surlo vlečeš, ker te nisem hotla slikat? Kje se naj bi pa to zgodilo, da bi hotu da me ti slikaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 na avdiciji za PRIVATE in članek z naslovom To ni tarzan to sem jaz VS 800 ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 na avdiciji za PRIVATE in članek z naslovom To ni tarzan to sem jaz VS 800 ! Ti pa si džek ....blagor tebi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 No, bo še kakšna slikica al se boste samo spotikali drug ob drugega? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se