suzuki Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Ena od (naj)večjih želja, ki jih imam je (če bo zneslo s tolarčki), nakup ene starejše, a ohranjene endure (npr XT 600 Tenere, zračno hlajena) in hop cup do Petre :lol: . freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Ena od (naj)večjih želja' date='ki jih imam je (če bo zneslo s tolarčki), nakup ene starejše, a ohranjene endure (npr XT 600 Tenere, zračno hlajena) in hop cup do Petre :lol: .[/quote'] A imaš slučajno tisto Petro v Jordaniji v mislih ? To sem imel tudi jaz v planu, celo zemljevid imam že doma, ampak bo morala še vsaj kakšno leto počakat. Če stoji že toliko tisoč let, bo pa še ene dve počakala ! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Ena od (naj)večjih želja, ki jih imam je (če bo zneslo s tolarčki), nakup ene starejše, a ohranjene endure (npr XT 600 Tenere, zračno hlajena) in hop cup do Petre :lol: . A imaš slučajno tisto Petro v Jordaniji v mislih? To sem imel tudi jaz v planu, celo zemljevid imam že doma, ampak bo morala še vsaj kakšno leto počakat. Če stoji že toliko tisoč let, bo pa še ene dve počakala ! :( Prav tisto. Bi pa rad videl tvoj zemljevid... Kje si ga kupil? A je to zemljevid cele Jordanije al samo tistega dela kjer je Petra? Merilo? SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Jaz sem pa danes en del planov za drugo leto ze izpolnil.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Jaz sem pa danes en del planov za drugo leto ze izpolnil.... :wink: In kaj si kupil :?: :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Mularijo in damo ujčkat, nardit enih 7 kkm, zadet na lotu in kupit eno 520-tko, se enih 18 krat pošteno zapit, se preselt v bajto- novo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 ...kupit ploter, da ne bom več načrtov na roke delu... :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 Načrti za drugo sezono. Hmm. Najprej moram srečno končati še letošnjo. Drugače pa, kot sem že v enem topiku napisal Dolomiti 1000%, nekateri deli Hrvaške, ki jih letos nisem uspel prevoziti, Korzika pa kot vsako leto pod vprašajem, srčno upam, da mi jo bo drugo leto uspelo obiskat. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Sem pogledal v planer - nič ne piše o kakšnih planih :?: :!: Ja kaj naj pa zdaj :?: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Sem pogledal v planer - nič ne piše o kakšnih planih :?: :!: Ja kaj naj pa zdaj :?: :roll: planiraj......... oz. nacrtuj. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dream_er Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Za naslednjo sezono planiram zamenjavo mopeda iz 600 ccm na 900 ccm. Upam da bo ratal tam do enega marca. :D Če že ne bo 900, bo pa vsaj cestiva. :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 naslednja sezona...? Kupit novi oz. rabljen motor, popravit starega. POtem pa oba furat. Seveda mi ne uide Balkan :lol: MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Oktober 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 lahko bi se za kakšen skupni vikend zmenil motosvetovci pa bi se odpelal nekam kjer je ql. Lahko dolomiti, lahko dalmacija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Ja saj se vozimo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 ...kupit ploter, da ne bom več načrtov na roke delu... :twisted: :twisted: Ko bo sila prid k meni kej splotat. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Ja saj se vozimo... Ok pol bom pa raklu, da se vam tud jest drug let pridruzim 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Ja saj se vozimo... Ok pol bom pa raklu, da se vam tud jest drug let pridruzim 8) Drugo leto se vam definitivno pridruzim tudi jaz....., LP, Rok P:S Izberte kaksno dorbo turco.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Rock, absolutno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sramezljiv Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Glede na morijo ,ki se dogaja na naših cestah,moj načrt naslednje sezone je ostati živvvvvv ,ostalo se bo pa še videlo. :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Rock, absolutno... :arrow: Rock a tvoja mal dvomi o tem. :lol: :?: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Rock, absolutno... :arrow: Rock a tvoja mal dvomi o tem. :lol: :?: 8) Nevem, a se ti zdi, pomoje da ne , ah ne no, sej ne :wink: , upam da ne :oops: , mah kje no nenene, izgleda da ne :shock: Lp, Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 11, 2002 Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Seveda, seveda... Se ve da! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Moj načrt za drugo sezono pa je Gibraltar.Kakšen mesec prej bom na forumu objavil datum in druge podrobnosti in prav vesel bom če se mi bo kdo pridružil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEMS2002 Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Moj načrt za drugo sezono pa je Gibraltar.Kakšen mesec prej bom na forumu objavil datum in druge podrobnosti in prav vesel bom če se mi bo kdo pridružil... Letos probal pa prišel le do Barcelone :( . Mogoče čez nekaj let ponovno probam :lol: . Potem pa brez zavor :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se