moped Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Moj načrt za drugo sezono pa je Gibraltar.Kakšen mesec prej bom na forumu objavil datum in druge podrobnosti in prav vesel bom če se mi bo kdo pridružil... Bil že dvakrat. :D Prvič kot del potovanja po Španiji, drugič na poti v Maroko. Za info sem na voljo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEMS2002 Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Bil že dvakrat. :D Prvič kot del potovanja po Španiji, drugič na poti v Maroko. Za info sem na voljo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Moj načrt za drugo sezono pa je Gibraltar.Kakšen mesec prej bom na forumu objavil datum in druge podrobnosti in prav vesel bom če se mi bo kdo pridružil... Kot sem že napisala imamo namen iti na Portugalsko in Gibraltar,varianta je tudi Maroko,verjetno bomo vzeli s seboj še en par,3pari smo sigurni.Mogoče, če te zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Moj načrt za drugo sezono pa je Gibraltar.Kakšen mesec prej bom na forumu objavil datum in druge podrobnosti in prav vesel bom če se mi bo kdo pridružil... Kot sem že napisala imamo namen iti na Portugalsko in Gibraltar,varianta je tudi Maroko,verjetno bomo vzeli s seboj še en par,3pari smo sigurni.Mogoče, če te zanima. Tudi na Portugalskem žee biiil ! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Če bi vedel za forum še preden sem bil na dopustu bi verjetno drugače potoval :wink: . 8) 8) 8) 8) 8) 8) Hvala za pohvale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Hja, saj še tega leta ni konec. No ja pa vseeno že tud sam razmišljam kam. Sigurno na kakšen moto zbor na Slovaško ali Poljsko, potem Makedonija in še verjetno skok v Grčijo ( severni del ). Če pa bo še kaj časa pa mogoče še Sicilija. To so moji načrti. Sedaj pa še zimo prevegetiramo in potem gassssa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 hmnja... spedenat mofo, upam da že pred novim letom, pol pa opremit s kufri, legalizirat, se vozit... mogoče še eno mofo nabavt... če bo gnar. Sicer pa je tud gibraltar varianta. Bi ble dve yamahi... xs pa xj :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Najprej bo treba nov(star) motor kupt, pol bomo pa študirali kam pa kdaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 OK, še jaz dodam svojo smetko. Drugo leto bo minilo v intenzivnem spoznavanju Slovenskega cestnega omrežja (kar še nisem obdelal), predvsem vzhodni del še čaka. Do konca odpeljati SMOT in z novimi gumami oblečeno Orlico poskusiti obvladati čim bolj. Skratka intenzivna šola za novi stroj, verjetno ZR7, ki pride na vrsto še eno sezono kasneje. Seveda po možnosti brez neljubih dogodkov. To želim tudi vsem vam. :D LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 Najprej bo treba na kakšno krajšo furo mal kondicije nabrat in motor sprobat, naprimer za med vikendi mal do Grobnika, pa do morja, za prvomajske pa imam namen še s petimi motoristi v Turčijo. Najverjetneje za tri tedne. Za kasneje bomo pa videli sproti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KTM Objavljeno Oktober 21, 2002 Deli Objavljeno Oktober 21, 2002 upam da bo roka do takrat ze cela, :roll: , potem pa za prvi maj najverjetneje sicilija ali pa kaj podobnega, morda ze bolj spomladi kaksna grcija ali pa turcija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Motor imam, na novo sezono je že pripravljen, treba bo kupiti kufre in opremo, potem pa upam da bodo finance za kako Turčijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Najbrž nekaj od jugovzhodne evrope ( Madžarska, Romunija, Bolgarija, Ukrajina ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Hmm, za naslednjo sezono je še vse v oblakih, mogoče če bo $$$ drug motorček, pol bomo pa spet videl kolk $$$ ostane za druge reči. :) Obvezno najmanj en Grobnik mora past, za drugo pa bomo videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Hmm, za naslednjo sezono je še vse v oblakih, mogoče če bo $$$ drug motorček, pol bomo pa spet videl kolk $$$ ostane za druge reči. :) Obvezno najmanj en Grobnik mora past, za drugo pa bomo videl. Kaj ti bo nov motor, če pa potem nimaš za bencin in sendvič, da ti ostane le poliranje v garaži za tolažbo. A ni boljše s starim kakšne prave ture naredit ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 31, 2002 Deli Objavljeno Oktober 31, 2002 Ja, zdaj sn se pa že odločo - Barca mi ne uide :D 8) :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 1, 2002 Deli Objavljeno November 1, 2002 Bomo videli kaj bodo cenilci na zavarovalnici rekli. Če bo moj totalka, bom spomladi kupil nov motor. Najverjetneje KTM 950 Adventure. Tale ''KTM-čk'' npa res hudo zgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se