Skoči na vsebino

Načrti za drugo sezono

robberrt

Priporočene objave

Moj načrt za drugo sezono pa je Gibraltar.Kakšen mesec prej bom na forumu objavil datum in druge podrobnosti in prav vesel bom če se mi bo kdo pridružil...

Bil že dvakrat. :D Prvič kot del potovanja po Španiji, drugič na poti v Maroko. Za info sem na voljo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj načrt za drugo sezono pa je Gibraltar.Kakšen mesec prej bom na forumu objavil datum in druge podrobnosti in prav vesel bom če se mi bo kdo pridružil...

Kot sem že napisala imamo namen iti na Portugalsko in Gibraltar,varianta je tudi Maroko,verjetno bomo vzeli s seboj še en par,3pari smo sigurni.Mogoče, če te zanima.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot sem že napisala imamo namen iti na Portugalsko in Gibraltar,varianta je tudi Maroko,verjetno bomo vzeli s seboj še en par,3pari smo sigurni.Mogoče, če te zanima.

Tudi na Portugalskem žee biiil ! :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi vedel za forum še preden sem bil na dopustu bi verjetno drugače potoval :wink: .

8) 8) 8) 8) 8) 8) Hvala za pohvale...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, saj še tega leta ni konec. No ja pa vseeno že tud sam razmišljam kam.

Sigurno na kakšen moto zbor na Slovaško ali Poljsko, potem Makedonija in še verjetno skok v Grčijo ( severni del ). Če pa bo še kaj časa pa mogoče še Sicilija.

To so moji načrti. Sedaj pa še zimo prevegetiramo in potem gassssa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmnja... spedenat mofo, upam da že pred novim letom, pol pa opremit s kufri, legalizirat, se vozit... mogoče še eno mofo nabavt... če bo gnar. Sicer pa je tud gibraltar varianta.

Bi ble dve yamahi... xs pa xj :D

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK, še jaz dodam svojo smetko.

Drugo leto bo minilo v intenzivnem spoznavanju Slovenskega cestnega omrežja (kar še nisem obdelal), predvsem vzhodni del še čaka. Do konca odpeljati SMOT in z novimi gumami oblečeno Orlico poskusiti obvladati čim bolj. Skratka intenzivna šola za novi stroj, verjetno ZR7, ki pride na vrsto še eno sezono kasneje. Seveda po možnosti brez neljubih dogodkov. To želim tudi vsem vam. :D

LP HHV

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najprej bo treba na kakšno krajšo furo mal kondicije nabrat in motor sprobat, naprimer za med vikendi mal do Grobnika, pa do morja, za prvomajske pa imam namen še s petimi motoristi v Turčijo. Najverjetneje za tri tedne. Za kasneje bomo pa videli sproti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

upam da bo roka do takrat ze cela, :roll: , potem pa za prvi maj najverjetneje sicilija ali pa kaj podobnega, morda ze bolj spomladi kaksna grcija ali pa turcija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor imam, na novo sezono je že pripravljen, treba bo kupiti kufre in opremo, potem pa upam da bodo finance za kako Turčijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm, za naslednjo sezono je še vse v oblakih, mogoče če bo $$$ drug motorček, pol bomo pa spet videl kolk $$$ ostane za druge reči. :)

Obvezno najmanj en Grobnik mora past, za drugo pa bomo videl.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm, za naslednjo sezono je še vse v oblakih, mogoče če bo $$$ drug motorček, pol bomo pa spet videl kolk $$$ ostane za druge reči. :)

Obvezno najmanj en Grobnik mora past, za drugo pa bomo videl.

Kaj ti bo nov motor, če pa potem nimaš za bencin in sendvič, da ti ostane le poliranje v garaži za tolažbo. A ni boljše s starim kakšne prave ture naredit ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bomo videli kaj bodo cenilci na zavarovalnici rekli. Če bo moj totalka, bom spomladi kupil nov motor. Najverjetneje KTM 950 Adventure.

Tale ''KTM-čk'' npa res hudo zgleda.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!