denisadanic Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Pozdravljeni motorosti. ADMIN PROSIM NE ZAKLENI TEME ( ker v vaši temi sploh ne poteka diskusija ). Torej motoristi, a ve kdo kdaj pride ven in kje ga bom lahko nabavil magari naročil vnaprej? Cena/kraj dobave/hitrost vse od a-ž. Lp
impulz Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 (popravljeno) mene tudi ta stvar zanima, a ma kdo kaksne info kje bi se to dalo dobit v sloveniji, avstriji, nemciji,italiji?? po moznosti kje bliz slovenije Popravljeno Maj 31, 2009. Popravil impulz
budacki Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 mene tudi ta stvar zanima, a ma kdo kaksne info kje bi se to dalo dobit v sloveniji, avstriji, nemciji,italiji?? po moznosti kje bliz slovenije A ne spada derbi pod Piaggota?
impulz Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Las nuevas derbi gpr 125 neki španci so tak da čist možno : ))
budacki Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Las nuevas derbi gpr 125 neki španci so tak da čist možno : )) Povprasajte pri Piaggo uvozniku.
denisadanic Objavljeno Junij 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Kak je sploh uradna stran Piaggota????
Guest peace Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 sem jst sprašval pred ca. dvem mescim, (ko sem si hotu derbi terro nabavt) so rekli da nimajo nič. zastopnik za derbi je bil nekoč PVG (www.pvg.si) ampak zdaj na žalost ni več. lahko grete pa po motor v tujino ampak v sloveniji nimamo pooblaščenega serviserja tako da bi mogli v primeru kakih okvar s5 čez mejo... skratka jst sn za derbi že zdavni obupu, je pa tud dost drugih dobrih motorjev za katere še žal ni zastpništva pri nas. če je pa v teh dveh mesecih prišlo do kakih sprememb se pa opravičujem
Priporočene objave