derdejan Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Pozdravljeni, Na vikendu imam enga colibrija, ki mi je zadnje čase nagajal - ob dodajanju plina nekaj sekund ni bilo nič potem je šele potegnil, kmalu je začel crkavat, ko si mu odvzel gas. Zadnjič pa je po ene 300 m crknu pri polnem gasu. Potem sem ga kurblal in je še ene parkrat vžgal za par sekund potem pa nič več. Sem preveril dotok goriva, spucal rezervoar, pipico, razdrl fergazer in očistil - nič. Svečka je ok, iskra tudi je. Ker ga imam na vikendu se mi ga ne da v avto tlačit in vozit do mehanika. Še kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe? Mogoče platine? Kaj drugega? lp, Dejan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpecialG Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Pozdravljeni, Na vikendu imam enga colibrija, ki mi je zadnje čase nagajal - ob dodajanju plina nekaj sekund ni bilo nič potem je šele potegnil, kmalu je začel crkavat, ko si mu odvzel gas. Zadnjič pa je po ene 300 m crknu pri polnem gasu. Potem sem ga kurblal in je še ene parkrat vžgal za par sekund potem pa nič več. Sem preveril dotok goriva, spucal rezervoar, pipico, razdrl fergazer in očistil - nič. Svečka je ok, iskra tudi je. Ker ga imam na vikendu se mi ga ne da v avto tlačit in vozit do mehanika. Še kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe? Mogoče platine? Kaj drugega? lp, Dejan elektronika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 Pozdravljeni, ...... Mogoče platine? Kaj drugega? lp, Dejan Platine so preveč skupaj - pozni vžig. Platine spucaj in naštelaj vžig po magnetu. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jgsays Objavljeno Junij 20, 2009 Deli Objavljeno Junij 20, 2009 si pogledu dovod zraka lahk da ti ga duši, al pa dizo če je zapacana, lahko da je iskra premejhna al pa možno da se ti je štrom skuru pa ne prevaja dobr elektriko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se