goranzaric Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 Na partisu sem naletel na film One week. V traileru je govora o potovanju z motorjem da tip razbije monotomijo življenja in se poda na pustolovščino. Sam še nisem gledal filma ampak ga bom pobral dol. Če je kdo film že gledal pa ga naj opiše. Link do filma: http://www.imdb.com/title/tt1104806/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 Hm, nisem pogledal, se pa že dol vleče in bom pol napisal mnenje. Lp in tnx k si delil najdbo filma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goranzaric Objavljeno Junij 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2009 Hm, nisem pogledal, se pa že dol vleče in bom pol napisal mnenje. Lp in tnx k si delil najdbo filma. Zdaj sem pogledal film in me je presenetil. Film se meni zlo dopade. Je pa zgodba o tem ko glavnemu igralcu povejo da je v zadnjem stadiju raka. V spletu okoliščin si kupi motor in se poda na pot. Za kaj več si poglejte film ga priporočam. Lep film o potovanju in lepotah narave, ki ga lahko proža motoristično potovanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 pa ne tega bucota iz dawson's creek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 No js sem ga pogledal. Vmes mal za Kanado delajo reklamo, k je skor v vsakem kadru njihova zastava. Film mi ni bil napačen. Ma svojo zgodbo in na konc ti je bl jasn vse skup. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 O, fak, ker hud opis filma ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 KAj čem na dolgo razlagat, kogar zanima o čem gre, si komot najde na netu vse o filmu, ali pa si ga pogleda. Js sem položil le pozitivno mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se