Skoči na vsebino

Levičar ali desničar

Lucky

Ali pišete z levico ali desnico?  

2 članov je glasovalo

1. 1.

• Levi?ar
      6
    • Desni?ar
      50
    • Nisem pismen
      3
    • Levodesni fenomen
      4

Priporočene objave

!!Ne gre za politiko!!

Med branjem neke druge teme me je prešinilo, da bi bilo zanimivo :? :roll: vedeti, kdo na forumu piše z levo, kdo pa z desno roko. Pa dejmo še eno glupo anketo. :D :lol: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DISKRIMINACIJA!!! Jaz pišem z obema, če je treba. Za kaj naj pa jaz glasujem? Sploh pa v dobi, ko vsi tipkamo in malokdo še piše na roko to itak ni več vprašanje :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja,tut jest sem ambidekster-oziroma levičar,ki uporablja obe roki-le levo bolj pogosto...tudi brcam samo z levo nogo,vse športe igram z levo -pišem pa tut z desno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm ni moznosti za oboje kr z obema pisem enako kvalitetno in use... Razen seveda da ne omenjam na tabli da ce pisem z levo vse brism za seboj tko da tam uporablam sam desno ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čista desničarka.......še čika ne znam z levo držat..... :D :D :D :D

Alla

kolikor želiš te naučim nekaj umetnosti z levico...

samo gregsu nič ne omenjaj...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na željo nadarjenih osebkov sem dodal še možnost, da pišeš z obema rokama. To dejansko zna vsak, ampak z levo precej nekvalitetno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na željo nadarjenih osebkov sem dodal še možnost, da pišeš z obema rokama. To dejansko zna vsak, ampak z levo precej nekvalitetno.

Ja seveda da zna vsak ampak jz si upam trdit da z obema enako kvalitetno! ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

!!Ne gre za politiko!!

Med branjem neke druge teme me je prešinilo, da bi bilo zanimivo :? :roll: vedeti, kdo na forumu piše z levo, kdo pa z desno roko. Pa dejmo še eno glupo anketo. :D :lol: :wink:

Kokr jest vem na forumu pišemo vsi z obema rokama - tipkamo z obema rokama :D :twisted: :wink: 8) :lol: :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pišem z desno in to tako lepo kot da bi z levo pisal. V levi mi ša kuli ne ostane dolg. Risat pa znam mal bulš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kokr jest vem na forumu pišemo vsi z obema rokama - tipkamo z obema rokama :D :twisted: :wink: 8) :lol: :roll:

Nekateri tipkamo samo s po enim prstom vsake roke.. :wink: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kolikor želiš te naučim nekaj umetnosti z levico...

samo gregsu nič ne omenjaj...

Ce bom imel kaj koristi, potem jo kar nauci... ce jo bos ucil pa se cik z levo drzati, ti pa kaksen kolicek iz ograje na hrbet nalozim... :wink: :twisted: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Desničar, tipkam pa z devetimi prsti. Sklopka, luči na avtomobilu in še kaj pa gre tudi z levo... :roll: :roll: :arrow:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!