Tedybear Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Mr Piksna Z zanimanjem sem prebiral....sicer mi Amerika ni na prioritetni listi "videti in doživeti", ampak vseeno; Si že potegnil črto pod zaključni račun???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Lepo A bomo deležni tudi kakega obširnejšega potopisa ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Zakon!!! Sam vama neizmerno fouš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Mater ej, kako se je dežela (razen narave) spremenila! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Junij 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Mr Piksna Z zanimanjem sem prebiral....sicer mi Amerika ni na prioritetni listi "videti in doživeti", ampak vseeno; Si že potegnil črto pod zaključni račun???? Niti nisem,... si nočem zaenkrat kvarit (!?) spominov s takimi stvarmi, if you know what I mean... Lepo A bomo deležni tudi kakega obširnejšega potopisa ?? V planu imam vsaj grob zapisnik, če ne drugače za lastno "evidenco" a bom videl koliko časa bom imel v naslednjih .... dneh(?). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Lepa hvala za podatke in slikce. Zgleda zlo fajn. Lep dan še naprej ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Synth Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Fantastične fotke, res ... ni dileme, bo treba pogledat na tisti konec, takoj ko se bo dalo. Drugače pa se pridružujem mnenju bmwslo, čimprej sestavit skupaj vtise in jih vreč't na papir, tako da bomo še ostali deležni vajinih dogodivščin. BTW, omenjaš porabo za dva HD-ja, kaj to pomeni, da si imel kje "prisilno" menjavo, ali pa je bil takšen dogovor z rent družbo? LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Junij 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2009 O zapisu-> je "under construction!. Aja, zakaj sta 2 HD: - cca. 1000mi pred koncem je Barth opazil, da se vozim po dratih. ...potem pa je vmes krajša štorija... in sem nato pristal na Electri za zadnji kos poti; zato od mene dve cifri. Nauk na koncu zgodbe pa je: - take full coverage oz. minimalno odgovornost pri rentu ! (meni se je tako 100% obneslo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se