Andrej.d Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 Malce sem že iz mode . Pa me zanima kaj od letošnjega programa je res tista prava muzika ali pač zabava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 Malce sem že iz mode . Pa me zanima kaj od letošnjega programa je res tista prava muzika ali pač zabava. Mutiko vprašaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 Mutiko vprašaj ...tam nekje po 13. 7. - prej ne bo imela časa odgovorit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ...tam nekje po 13. 7. - prej ne bo imela časa odgovorit. Mutika je pridna kot mravlja Včeraj bil na Lentu in videl, da že pridno pripravljajo vse potrebno za največji dogodek na Štajerskem, ki bo trajal od 26.6. do 11.07. 2009 http://lent.slovenija.net/ spet bo veselo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ... kokice, semenke, kikiriki, pečenje na žari in vse ostale "štajerske dobrote" kot so ciganski golaž, pečeno jagnje, pleskavice, ražnjiči in kanglasti čevap ! vsako leto zadene, letos nobene ! sladka pena to je za nas ! :krneki: dolgčas ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 (popravljeno) In vreme v prestolnici?? Kaj ščije Rudek?? :naughty: Popravljeno Junij 22, 2009. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 orosilo se je za dva dobra hrakla ! vse teče ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Malce sem že iz mode . Pa me zanima kaj od letošnjega programa je res tista prava muzika ali pač zabava. Keziah Jones - 03.07., to se gre! http://www.youtube.com/watch?v=-xkmBfYCmMk...feature=related Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Bil v soboto in bilo je SUPER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Bil v soboto, ponucal na pijači 50€ in se popolnoma trezen odpeljal domov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Bil v soboto, ponucal na pijači 50€ in se popolnoma trezen odpeljal domov... Ja, daj raje prešaltaj nazaj na pir, naravni sokovi so dragi, pa še želodec te bo bolel po njih, ker jih nisi vajen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Ja, daj raje prešaltaj nazaj na pir, naravni sokovi so dragi, pa še želodec te bo bolel po njih, ker jih nisi vajen Koza! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Bil v soboto, ponucal na pijači 50€ in se popolnoma trezen odpeljal domov... Sj je blo u Lentiju vedno pocen... a se je podražilo ? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Sj je blo u Lentiju vedno pocen... a se je podražilo ? :unsure: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se