padlyAPN Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Rad bi izvedel če je težko zamenjati motor na APN 6 in katera orodja potrebujem! Sam sem star 13 let, če ne pa mi lahko pomaga od najboljšega prijatelja ata! Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlaZ1000 Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Motor na "štirki" boš pa ja zamenjal. Rabiš pa osnovno orodje za tomosa, 10, 13, 17 kluč pa kakšen izvijač. Motor je samo na treh vijakih se mi zdi, dol ga daš pa tako, da prvo odstraniš vse kar gre na motor, torej zajlo za gas ter sklopko pa cinšpulo. Potem daš zadnjo gumo tok naprej da gas lahko ketno iz zobnika, odšravfaš prej omenjene 3 vijake in motor je dol 15min dela . Seveda sem to opisal na hitro, spomin mi ne seže več tok nazaj, da bi se vsega spomnil, na grobo je pa tako Lp, Blaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 ...in izpuh, pa bencin odklopi cev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dedo Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Motor na "štirki" boš pa ja zamenjal. Rabiš pa osnovno orodje za tomosa, 10, 13, 17 kluč pa kakšen izvijač. Motor je samo na treh vijakih se mi zdi, dol ga daš pa tako, da prvo odstraniš vse kar gre na motor, torej zajlo za gas ter sklopko pa cinšpulo. Potem daš zadnjo gumo tok naprej da gas lahko ketno iz zobnika, odšravfaš prej omenjene 3 vijake in motor je dol 15min dela . Seveda sem to opisal na hitro, spomin mi ne seže več tok nazaj, da bi se vsega spomnil, na grobo je pa tako Lp, Blaž pa še kladivo si pozabil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Ne samo to, tudi na to da bi vprašal v ustrezni temi, je pozabil.....Mislim,da bo tu hitro sledil en klonk..... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rudi Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Če boš obdržal vplinjač potem ne rabiš zajle za gas snemat, odviješ samo 2xM6 (ključ 10) vjiaka. Elektrika če je 12V ima "cinšpulo" in jo samo odklopiš, zajlo za sklopko pa bo treba res dol snet. Od orodja rabiš tudi 11 ključ in gedoro ("kurbel" in glava na cilindru) pa "abziger" za magnet dol snet. Pa malo moraš poznat nastavitev vžiga, razen če boš menjal komplet mašino z nastavljenim vžigom. komplet mašino pa res lahko v 15min zamenjaš če vse dela BP in če je enaka napetost (obstaja 6V, 12V, avtomatski "vžig" brez platin. Za vsakega je drug magnet) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Rad bi izvedel če je težko zamenjati motor na APN 6 in katera orodja potrebujem! Sam sem star 13 let, če ne pa mi lahko pomaga od najboljšega prijatelja ata! Hvala! Kako se meni tukaj zdi da nas nekdo nateguje :unsure: , ali pač. Sicer pa pri tomosu rabiš samo univerzalno orodje, to pa je kladivo, ali pa uporabiš večjega brata macolo. Joooj kaj sm zloben. Fantič provaj malo kako se šraufa. Je pa res kot je bilo omenjeno, da so samo trije vijaki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
padlyAPN Objavljeno Junij 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2009 jas šravfam od četrtega leta sao ne motorov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se