nsignific Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Pozdravljeni, Ima kdo telefonsko od Donacco servisa na Viču? V imeniku jih ne najdem. Pa če ima kdo kakšno izkušnjo z njimi, se ne bi branil, če jo pove. najlepša hvala!
Jure Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Mi je servisiral Hyosunga v garanciji.. Mnenje imam pa mešano, bil je ok in prijazen dec, zmotilo me je pa to, ker mi je enkrat pozabil prišraufat šalthebl, sem zgubil na poti domov, pa tresenje prve zavore se mu ni zdelo nič takšnega, ker se mu verjetno ni dalo ukvarjat z uvoznikom in reklamacijo diska. Drugače pa prijazen mož.
Drejči Objavljeno Junij 13, 2009 Opozori Objavljeno Junij 13, 2009 Ne bi priporočal. Mojo babo je želel na suh nategnit, češ kaj pa baba ve, bo že plačala kolikor bom zahteval.
revival Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Pozdravljeni, Ima kdo telefonsko od Donacco servisa na Viču? V imeniku jih ne najdem. Pa če ima kdo kakšno izkušnjo z njimi, se ne bi branil, če jo pove. najlepša hvala! če še ni prepozno 041670777,je pa imel možakar težko zdravstveno izkušnjo,tako da...malo potrplenja!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se