padlyAPN Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Ja, jaz bi rad nekaj vprašo sicer to ne spada sem ampak vseeno! Jas sem se pelo z BMXom v šolo ampak brez čelade in BMX ni mel zadne bremze... drugače je vredu.... Normalno sem se pelo pol je pa zapiho veter pa je ono plastično oranžno ograjo ko dajo gradbeniki če kaj takega delajo `napihnilo` proti meni, belanca sei mi je not v ograjo balanca zapletla, padel sem in sedaj mam v bradi 2 šiva in obe roki zavezani.... BOLI! Koga lahko v tem primeru tožim?? in na kaj se lahko obrnem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
padlyAPN Objavljeno Junij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2009 pa še to! Kolko denarja lahko dobim?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VAgency Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 pa še to! Kolko denarja lahko dobim?? Naravo? Denarja ne boš dobil nič, ker nisi bil pravilno oblečen in nisi mel ustrezno opremljeno kolo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
padlyAPN Objavljeno Junij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Naravo? Denarja ne boš dobil nič, ker nisi bil pravilno oblečen in nisi mel ustrezno opremljeno kolo :closedeyes: jahh meni nebi bilo nič če nebi bilo ograje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VAgency Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 jahh meni nebi bilo nič če nebi bilo ograje Sej vsen, ni tok enostavno dobiti tožbo. Imaš dokaze ( video posnetek kakšne nadzorne kamere) oz. priče? Pa tut denarja če boš dobu, boš dobu 200 300 evrov max, ker je poškodba "nikakva". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
padlyAPN Objavljeno Junij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Sej vsen, ni tok enostavno dobiti tožbo. Imaš dokaze ( video posnetek kakšne nadzorne kamere) oz. priče? Pa tut denarja če boš dobu, boš dobu 200 300 evrov max, ker je poškodba "nikakva". nevem je mogoče dokaz da se mi je ekran na telefonu zlomo [nov stane 45 eur],,, drugače so me vidli tisti ki so se peljali mimo mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
padlyAPN Objavljeno Junij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2009 nevem je mogoče dokaz da se mi je ekran na telefonu zlomo [nov stane 45 eur],,, drugače so me vidli tisti ki so se peljali mimo mene pa v šolo sem prišel seli krvavi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VAgency Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 pa v šolo sem prišel seli krvavi Vsen :trance_33_sleep: Denarja fantek ne bo, nažalost :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
padlyAPN Objavljeno Junij 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Vsen :trance_33_sleep: Denarja fantek ne bo, nažalost :naughty: .......................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xzibit Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 pa kaj ljudje res vse vidite v dnarju ? materialisti ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 z dobim odvetnikom ti 25 mio € ne gine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sirni Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 Koga lahko v tem primeru tožim?? in na kaj se lahko obrnem??? Jaz bi najprej tožu ata pa mamo, ker sta me naučila tako razmišljat... pol bi si pa namontiru bremzo in se nauču s kolesom vozit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Če se prav spomnem sm js tudi jaz padel z kolesa večkrat Najbolj tam 5-7 let Hmm koga bi le lahko zej tožo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Ne se fukat, kakšne bedarije. HOHO ko sem se učil vozit kolo me je tudi mene ukipalo. Ali pa ko sem skakal in pa na downhillu. Sedaj pa bom tožil starše ker so me naučili voziti kolo. Jao degani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 jahh meni nebi bilo nič če nebi bilo ograje si ti kr pravi ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se