Core Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Kmalu letos spet nepozabni 15. TWIN HORN BEACH PARTY - 27.- 30. 8. 2009. več na: http://www.twinhorn.hr/index.html Lahko bi se zbrali in skupaj odrinili v jago Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Vsekakor! Bitje kaj praviš? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 se mi že mal sline nabirajo!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 lansk let nisem mogu jaz revš jit zarad zlomljene noge letos pa če ne bo višje sile pa grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Zagarantirano vas čakajo smeti, drek... še iz prvenga motozbora na Monumentih.Da ne omenjam da boste dobili cela dva kemična wcja. Twini me letos zagotovo ne vidijo, preveč dobrih motozborov, ki se dogajajo v istem vikendu sem v vseh teh letih izpusil zaradi njih. Lanjsko leto z uno čudaško skupino, predragim Favorit pivom, pradragimi čevapi so dodali piko na I. V časih so bili MOTO ZBORI zdaj samo še zbori Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Hm vidijo me samo toliko, da spijem en pir, nardim krog in potem v Pulo pit in oči past :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno Julij 6, 2009 Deli Objavljeno Julij 6, 2009 Vsekakor! Bitje kaj praviš? :naughty: Nič ne pravim, tiho sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Dajmo dogodku v naslednjem tednu nekaj pozornosti. Da vidimo kdo vse gre, pa zakaj ne!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Zagarantirano vas čakajo smeti, drek... še iz prvenga motozbora na Monumentih.Da ne omenjam da boste dobili cela dva kemična wcja. Twini me letos zagotovo ne vidijo, preveč dobrih motozborov, ki se dogajajo v istem vikendu sem v vseh teh letih izpusil zaradi njih. Lanjsko leto z uno čudaško skupino, predragim Favorit pivom, pradragimi čevapi so dodali piko na I. V časih so bili MOTO ZBORI zdaj samo še zbori imaš prav, od kar so menjali lokacijo je za en k**** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 http://www.motosvet.com/15-twin-horn-beach-party.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borcix Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 In ... a bo kdo šel? Jaz pa še enih par gremo v četrtek ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alienrat Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 no pol se pa vidmo dol... mi2 s punco greva tut v četrtek dol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 V petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Pridem jutri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SOLO1 Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 petek brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Najbrž u soboto prifuramo dol, ziher bo žurka! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Najbrž u soboto prifuramo dol, ziher bo žurka! :evilgrin: al pa KIŠA :closedeyes: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14307 hja, kot da je dež ovira za žurko... glede na mikrolokacijo pule pa je tako, da imajo napovedovalci vremena dokaj težko delo. lahko da 2km v notranjosti cel teden dežuje kot iz škafa, pula pa ima taisti teden sončno in suho vreme... jaz jo odpujsam danes zvečer, okoli 20.00 ure iz ljubljane. kot tapravi bajker, brez štoplčkov za ušesa, šotora, mila, brisač, blazin in ostalega must-have sranja, ... vzel bom samo ključe od vikenda... LOL se vidimo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
springerr Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 ..gre kdo danes popoldne..da ne drgnem sam čez Istro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 ima kdo danes popoldan na zadnjem zicu še kaj placa za človeka dimenzij 187 cm in 75 kg, samo v eno smer ! ps nazaj bom plaval ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SOLO1 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 ..gre kdo danes popoldne..da ne drgnem sam čez Istro mi štartamo okol treh če te zanima poklič 031352938 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Al pa bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ImenitnaPriložnost in rdeci_vragec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 al pa KIŠA :closedeyes: :naughty: Kiše dol zgleda ne bo...bo pa na poti tja (razen zgodaj dopoldne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1000burja Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 a gre dons kdo za pulo iz kranja,lj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 3-2-1-pičim pa še sopotnico poberem, plešasto in s štrlečimi ušesi, pa smeji se ko pristaniški delavec thumper, malakai, Rude Boy in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se