president Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 evo ga ... ups, ne gre prilimat priponke ... @ADMIN - zakaj mi javlja "Nalaganje preklicano - (Napaka 403)" pa nisem skenslal? evo še enkrat probam slaba fotomontaža klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 slaba fotomontaža Nope ... to sem samo izrezal ... da se ne bi posameznik, ki je to nosil, potem pizdil ... ampak, ja - samo v Sloveniji se najde tak ciciban-style-motoklub :-) klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Slow riders iniciativa je pa ja vsaj ene sedem let prisotna. Imam nalepko in našitek že dolgo spravljena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fonza3 Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Udeležil sem se 14.twin horna,meni pa se zdi kar lepa lokacija,samo kar se tiče sanitarij,tuša,wc-katastrofa,drugače pa žurka kar dobra. Letošnjega se nisem udeležil,grem pa obavezno na 16.twina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 lokacija je bila dobra, glede moje strani in drugače je bilo tut ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se