Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne glede na to kaj si ti men povedu, da si meu sesut, pa da ma še druge motorje na servisu, bi reku, da je normalno hehehehe... :whistle::whistle:

mah to bi si jes sam zamenu u roku dveh ur če bi se šu počas špilat... k ni tak deu:P paa nobenga nepoznam da bi na kerokol vozilo čaku tok douk

Objavljeno

mah to bi si jes sam zamenu u roku dveh ur če bi se šu počas špilat... k ni tak deu:P paa nobenga nepoznam da bi na kerokol vozilo čaku tok douk

hahahahah nimas wez na triglavu :whistle::whistle::whistle:

Objavljeno

hahahahahah Straža sam to pa je ironija ane...casper, pa ti... :headbang::headbang::worship:

Objavljeno

hahahahahah Straža sam to pa je ironija ane...casper, pa ti... :headbang::headbang::worship:

hahahahahhahaha :whistle::whistle::whistle:

mi mamo to hitr zrihtan :P

Objavljeno

a jih gre kdo odpelat zdele ene par?? :worship::worship: :naughty: I feeeeeel freeeee...

Objavljeno

a jih gre kdo odpelat zdele ene par?? :worship::worship: :naughty: I feeeeeel freeeee...

swa midwa oba mal freeeeeeee z motorjem :whistle::P:P:P:P

Objavljeno

Boli te kurac...Bom jst bemfla sunu...Izklopva ASC, stari bo letel po šrek...Da bo pokal k za nov let... :whistle:

Objavljeno

Fantje (oz to se bl nanasa nate moto gp) a se da s 50cc kej gor na rakitni iskat al je bz da gor rinem:P

Objavljeno

Am jst sm biu več al mn doskat gor z TZR-ko, jah za gor se ti bo ful vlekl, ker ti nau šla čez 60...Za dol je pa ful zanimiu, sej pol k naštuderaš ti s tem mopedom, za dol postane kr užitk...sam k ravnina ubija...hehehehe :whistle::whistle: Pa sej se tud skutersti vozjo gor...

Objavljeno

ja a pa se ti ni nc pregrela al pa da bi meu kdaj ksne tezave

Objavljeno (popravljeno)

ne sam enkat se mi je...K sm biušga sošolca pelu, sam je meu tip 80 kg, drgač pa nikol... :naughty:

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Objavljeno

Če bo pridn...hehehehehehe pa direktorjem zadovoljive usluge delu...To vela da morš kako hudo sestro gor prepelat... :wub::OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Če bo pridn...hehehehehehe pa direktorjem zadovoljive usluge delu...To vela da morš kako hudo sestro gor prepelat... :wub::OK:

hahahahhahaha legenda :worship::worship::worship:

Objavljeno

Pogoj je huda sestra al pa da ga krstimo na RRT način :P

Aja dobro jutro :)

Objavljeno

Pogoj je huda sestra al pa da ga krstimo na RRT način :P

Aja dobro jutro :)

dobro jutro :) gremo dons na morje al pa jutr :) al pa usaj na rakitno na kkšn rum s čajem ? :D

Objavljeno

Dons ni cajta za na morje. Za vikend mejbi :) Sam bo pa spet en lep dan dons :OK:

Objavljeno

hja sestre nimam tko da me bote mogl krstit:P

Objavljeno

Ni problema...Z vso opremo letiš v jezero..heheheheh :worship::worship:

upsa, ta je pa grda :P

Objavljeno

Ti bo res zakuhala TZR-ka če boš še bejbo gor pelu :lol1:

Objavljeno

aja ne pol bom pa raj ksno babo gor prpelu:D

Suprca...eheheheh :worship::worship: Ma ne bo zakhula..Se bo pa ustavu za 10 min...Men je takt pr skakalnc se pržgala lučka za temperaturo...Važn, da smo mi dobil tist kar hočemo... :whistle::whistle:

Objavljeno

ja tocn tko mal se bom ustavu pa bo ( pocas se dalec pride:P)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!