peterjanko Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Evo jest tut Fočk, pa MihaGS povabu pa ni hotu it zravn :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaGS Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Evo jest tut Fočk, pa MihaGS povabu pa ni hotu it zravn :grrr Ja hvala, ko pijem ne vozim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Fletn je blo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Fočk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Fočk dons z ryderjem Burnout si sedu na klopci? okol 19.00? Burnout 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Jp, Žan96 tebe sm gledu 2 uri, Burnout-a pa videl pred hotelom in na klopci Burnout 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Jp, Žan96 tebe sm gledu 2 uri, Burnout-a pa videl pred hotelom in na klopci Pa še po Lublani pou ure :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Fočk dons z ryderjem Burnout si sedu na klopci? okol 19.00? Jp... sem se malo hladil... Žan96 in RYDER 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 Fočk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gp2 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Itak da vam ni nevemkaj če drsi https://www.youtube.com/watch?v=hhjCcLEKBWY Res da je z leti mičken boljš ampak jest se nikakor ne morem sprostit na tistih ovinkih. Za SM je pa verjetno super ker oni itak hočejo zdrs tako da za šolo drsenja zna bit tisti odsek super. Ovinki so lepi široki...? Jp... Tisti del tam precej drsi... Je pa čisto drugače dol proti Cerknici... Tam drži ampak je veliko drobnega peska na cesti, ker ni mrež oziroma erozija odnaša kamenje... Za SM je ta del dober za cestake pač ne. lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIINGGO Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 fočk, danes bil s kolegom na rakitni. Mislim da sem videl RYDER-ja pri jezeru . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 fočk, danes bil s kolegom na rakitni. Mislim da sem videl RYDER-ja pri jezeru . Žal nisem bil jaz. 10 dni nazaj sem s padcem zaključil sezono motor razbit jaz pa cel odrgnjen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 U petek sm se tut js gor pa dol pelu ... no ja .. sva se gsxf750, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Pa cigarete talal....... DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 seveda.. sj ste bli trije na enga DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIINGGO Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Žal nisem bil jaz. 10 dni nazaj sem s padcem zaključil sezono motor razbit jaz pa cel odrgnjen Sem mislil, ker je bil rdeč bmw G650 xmoto pri jezeru. Uff nikoli ni luštno po tleh se valat, samo da si ti ok pa je vredu xD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 ena luštna na dveh... en mal manj lupštn na štirih sam je ušel iz "fotke" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomosRacing Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Najlepša hvala usem k ste pomagal pobirat motor dons!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Kaj pa je blo? Ti si kul? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomosRacing Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Spustila je prva guma na vstopu v ovinek, hitro dvignil motor da nebi padu in pol ravno ven iz ovinka v gozd, priletel z glavo in ramo v drevo, mal se je stemnil...Motor je ležu direkt na men v grabnu tko da me je mal panika k se nism mogu premikat, sm ga zbrcu nekak dol pa smo pol rešl situacijo z dodatno pomočjo. Mel sem veliko srečo in sem cel. Kmet2 in GrCaR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 auč .. ..kje to.. bolj proti vrhu...spodaj? Vzrok? mrzla guma? obrabljena guma? umazan asfalt (so vlekli hlodovino)? gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 nč luštn ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Spustila je prva guma na vstopu v ovinek, hitro dvignil motor da nebi padu in pol ravno ven iz ovinka v gozd, priletel z glavo in ramo v drevo, mal se je stemnil...Motor je ležu direkt na men v grabnu tko da me je mal panika k se nism mogu premikat, sm ga zbrcu nekak dol pa smo pol rešl situacijo z dodatno pomočjo. Mel sem veliko srečo in sem cel. Uff grda, grda. Važn, da ni blo hujšega, drugo se že zrihta, če ne z leti pa s tableti . MoTo G_P 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomosRacing Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Drugi levi ovinek če greš od busne gor, peljal sem pa dol. Vzrok, vozim 120/60 contisportattack2 spredaj in imam težave z zdrsom že od nove, spobani tlaki,vzmetenje,tehnika, pa ni dost bolš. Načeloma sm se že kr navadu reševat take situacije ker niso ble redke, enkrat se pa pač ni izšlo... Ni panike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 Drugi levi ovinek če greš od busne gor, peljal sem pa dol. Vzrok, vozim 120/60 contisportattack2 spredaj in imam težave z zdrsom že od nove, spobani tlaki,vzmetenje,tehnika, pa ni dost bolš. Načeloma sm se že kr navadu reševat take situacije ker niso ble redke, enkrat se pa pač ni izšlo... Ni panike Pa ne bi bilo krepko ceneje zamenjati gume, kot razbiti sebe in motor, če VEŠ, da nekaj ni, tako kot mora biti? GrCaR, gsxf750, '.' in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se