Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 ... zato.... zat.... k sm kawo gor piw maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 neki se ne rima .. susko wozu kawo piw ... DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 23, 2015 Deli Objavljeno Julij 23, 2015 neki se ne rima .. susko wozu kawo piw ... on je suziko wozu krawo mouzu aja, fočk Zivnorc, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Julij 25, 2015 Deli Objavljeno Julij 25, 2015 Kar frekventno je bilo dons okrog 11h na Rakitni. En na rumenem športaku, z Rossi poslikano čelado. Pa en par s Primorske, vsak na svojem konjičku (lepša polovica je vozila kawo). Plus še nekaj drugih motoristov. Ampak čelado dol dam pa kolesarjem, vsaj 20 sem jih srečal na poti gor in dol. Vsaka čast, da pritrajbajo tja na tisti hrib... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno Julij 26, 2015 Deli Objavljeno Julij 26, 2015 (popravljeno) Kar frekventno je bilo dons okrog 11h na Rakitni. En na rumenem športaku, z Rossi poslikano čelado. Pa en par s Primorske, vsak na svojem konjičku (lepša polovica je vozila kawo). Plus še nekaj drugih motoristov. Ampak čelado dol dam pa kolesarjem, vsaj 20 sem jih srečal na poti gor in dol. Vsaka čast, da pritrajbajo tja na tisti hrib... Pa še mi2, gorenjca, sva bila (ravno takrat) - sicer GO tablica pri enem . Nekako sramežljivo se sicer pozdravljamo... Popravljeno Julij 26, 2015. Popravil schwantz izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 26, 2015 Deli Objavljeno Julij 26, 2015 Kar frekventno je bilo dons okrog 11h na Rakitni. En na rumenem športaku, z Rossi poslikano čelado. Pa en par s Primorske, vsak na svojem konjičku (lepša polovica je vozila kawo). Plus še nekaj drugih motoristov. Ampak čelado dol dam pa kolesarjem, vsaj 20 sem jih srečal na poti gor in dol. Vsaka čast, da pritrajbajo tja na tisti hrib... ...to pa ja ni nč tazga..... ... ko grem jest z biciklom gor in me keri motorist prehiti.... poženem in ga dohitim.... in vozim v njegovem zavetrju do vrha. Pis of kejk.... ... za dol me pa itak nben ne prehiti... Bmflar, Dark in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno Julij 26, 2015 Deli Objavljeno Julij 26, 2015 izvoz vič včeraj.... en objestnež kar po desni vse se lahko.... dokler te ne ujamejo a se mrbit spomniš kakšen je zgledal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 27, 2015 Deli Objavljeno Julij 27, 2015 (popravljeno) a se mrbit spomniš kakšen je zgledal? ja se... zakaj te zanima? a čem ga kar prijavit, kaj praviš? Popravljeno Julij 27, 2015. Popravil motozajebant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 27, 2015 Deli Objavljeno Julij 27, 2015 ja se... zakaj te zanima? a čem ga kar prijavit, kaj praviš? Itak,takoj prjavt,pa še Builderja vklop za kasnejše konzultacije;-) motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 27, 2015 Deli Objavljeno Julij 27, 2015 ...to pa ja ni nč tazga..... ... ko grem jest z biciklom gor in me keri motorist prehiti.... poženem in ga dohitim.... in vozim v njegovem zavetrju do vrha. Pis of kejk.... ... za dol me pa itak nben ne prehiti... Pol pa svizec zavije čokolado ... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 5, 2015 Deli Objavljeno Avgust 5, 2015 De naum vsakič enak kader meu, še mal s profila. 2X dons Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno Avgust 24, 2015 Deli Objavljeno Avgust 24, 2015 ja se... zakaj te zanima? a čem ga kar prijavit, kaj praviš? nevem koga si videl, CE registracija mrbit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2015 Deli Objavljeno Avgust 30, 2015 nevem koga si videl, CE registracija mrbit? Ti nevem, je bil prehiter... skratka objestnež na celi črti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno September 16, 2015 Deli Objavljeno September 16, 2015 Rakitna racerji ste bili vceraj po tvju. Mislim da nebote dolgo casa divjali gor pa dol..prevec javno vse skupaj ratalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 Jaz bom narocil 25kw blokado :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 jah, fantje se zajebavajo, potem pa jokcajo po fbju v njihovi skupini.... zdaj bi še dve majici naredili, se gor podpisali in eno poslali na PP Brdo, drugo na uredništvo 24ur :D ...drug let bojo pa spet jokal, zakaj je tok policajev gor.... :) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 ... ok. ... pol.... pa koga se je zdej za bat gor.... rejserjev...al polcajev.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 če se peleš po omejitvah, se nimaš koga bat ... razen sebe :P DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 17, 2015 Deli Objavljeno September 17, 2015 pa diujih medvedov, k ne vejo da peleš pučasi :P maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno September 20, 2015 Deli Objavljeno September 20, 2015 no baje da so tam okoli rakitne... ta je bil v Loškem Potoku prvo ob cesti potem pa v kadru objektiva.... :) Moj film 11,9,2015.2.mp4 Zivnorc, peterjanko, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 Lej kk je fajni, bi ga ja mal pocartu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 ....hahaha... maš srečo.... rakitniški medvedje imajo drugače izpiljeno taktiko.... .... ena sexy medvedka te takole zamoti... njen medo ti pa oduzadi pride.... :P bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 21, 2015 Deli Objavljeno September 21, 2015 ....hahaha... maš srečo.... rakitniški medvedje imajo drugače izpiljeno taktiko.... .... ena sexy medvedka te takole zamoti... njen medo ti pa oduzadi pride.... :P Vidim da imaš izkušnje :D Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 8, 2015 Deli Objavljeno Oktober 8, 2015 pa niso medo-ji prijazni bol kot medvedke ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 17, 2015 Deli Objavljeno Oktober 17, 2015 . .... skoraj on-line ... .... sicer pa ... .... ja, .... res .... ..... kr neki .... DXR16, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se