casper7 Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Davor jz za jutr študeram dab šou u kavbojkah :unsure: ....
Miha27 Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 ajaaaaaa...pa sej tist ni blo res mišlen...Tist je bla od čokolade... Ja sam jutr bo treba še bl intenzivno a veš, sam pol morva pazt da nau res kdo u pasterja nabou...naju bojo lahka kr na roštilj vrgl... Ajaaa čokolada No bova še bl intenzivno šavre preganjala haha Evo še slikce.....sam dobr zgledaš na mojmu kolesu Skupi na motorju sva pa še bl cool :naughty:
MoTo G_P Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 (popravljeno) Mene je tud kawc zdele klicu, pa me je mal premamu za kavbojke...Kombl na tisti vročini bo hudo... :unsure: hahahah dej še uno fotko k kolenčkam na biciklu, na mopedu sva pa itq konc...bom jst dodou motion blur da bo zgledal kao greva 200+ km/h Popravljeno Avgust 1, 2009. Popravil MoTo G_P
casper7 Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Ok se prau gremo jutr v kavbojkah....Da bomo spodobno oblečeni hahaha
MoTo G_P Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 sam da ti nou pol žou, da nis kombla ubleku...hehehe :evilgrin: :evilgrin: ewo miha lej...
casper7 Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Ja pisda zdej pa res že ne vem več.....
Miha27 Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 sam da ti nou pol žou, da nis kombla ubleku...hehehe :evilgrin: :evilgrin: ewo miha lej... Sam je šlo do blokade Ne priporočam vam da pridete v kavbojkah....sj vidte kaj se pol nardi...ane straza hehe
MoTo G_P Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Lej mi trije s stražatom se laghka tolažmo, da ne smemo drajsat ker mamo gume že pr koncu, tko da itq oblec kavbojke...
casper7 Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Sam res....vidš me je mogu en spomnt....hahaha Kavbojke it is....
MoTo G_P Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Jst tud v kavbojkah...Sicer vem da bom joku za komblnom, sam rajš 1 dan brez potenja k norc... :naughty:
Frankenstein Objavljeno Avgust 1, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2009 Ajaaa čokolada No bova še bl intenzivno šavre preganjala haha Evo še slikce.....sam dobr zgledaš na mojmu kolesu Skupi na motorju sva pa še bl cool :naughty: hahah a je probu it kolenčkat?? haha to bi blo zanimiu
Miha27 Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 hahah a je probu it kolenčkat?? haha to bi blo zanimiu Neki se je matru ja Drgač ma Uroš še bolš slike
Kawc Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Mene je tud kawc zdele klicu, pa me je mal premamu za kavbojke...Kombl na tisti vročini bo hudo... :unsure: hahahah dej še uno fotko k kolenčkam na biciklu, na mopedu sva pa itq konc...bom jst dodou motion blur da bo zgledal kao greva 200+ km/h Sej vročina ni problem sploh :trance_33_sleep: Sam problem je moj smrdeč kombinezon. Tko da jest zdj razmišlam o kavbojkah al pa 3/4 hlačah
MoTo G_P Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Ja jst bom kr kavbojke...Ker v enodelcu, se en bom tm šetu pa u škornih...Pač bom že potrpeu tist 1 dan brez drajsarjenja... :krneki:
Miha27 Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Ja jst bom kr kavbojke...Ker v enodelcu, se en bom tm šetu pa u škornih...Pač bom že potrpeu tist 1 dan brez drajsarjenja... :krneki: Pol se pa ne boš mogu ob tank drgnt
MoTo G_P Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Lejga Miha čist se opogumu pa me kle zajebava...A veš un pregovor...What happens in vegas stays in vegas. No namest vegas dej Rakitna... :whistle:
Miha27 Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Lejga Miha čist se opogumu pa me kle zajebava...A veš un pregovor...What happens in vegas stays in vegas. No namest vegas dej Rakitna... Ha! To je tema Rakitna What happens in Rakitna stays in Rakitna.... Se vidmo popoldan....greva preganjat
MoTo G_P Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 ja itq...A se bo šu še kdo gor kej kopat al bomo sam spodi??
Kawc Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 (popravljeno) ja itq...A se bo šu še kdo gor kej kopat al bomo sam spodi?? Ubistvu bi lahko pod obvezno opremo dal kopalke namest kolenčnikov?če se kdo strinja? :evilgrin: Pa da nau kdo roštilja dons odnesu kam s sabo v maline Popravljeno Avgust 2, 2009. Popravil Kawc
casper7 Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Kaj čš nost roštilj u maline, raj maline na roštilj jz ne vem če se bom šou kej kopat....lahk pa da bom meu opremo sabo
klimbra Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Dečkoti........kok ste simpatični..... Ma čedalje bolj me spominjate na une otroke z rid. OK....sej je fino, da se zabavate......ampak.........zgleda pa naravnost smešno.......kup motorjev, pa trije komadi s fotkiči.......ma iste ride. AJME! Drugič pridte raj do jezera, pa bomo kako rekl.........olubm, vam ne bom pamet solil..........pa kako pivico spijemo......iotd..........ampak, tole zbiranje........ma, ko na ridah. :evilgrin:
Miha27 Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 (popravljeno) Dečkoti........kok ste simpatični..... Ma čedalje bolj me spominjate na une otroke z rid. OK....sej je fino, da se zabavate......ampak.........zgleda pa naravnost smešno.......kup motorjev, pa trije komadi s fotkiči.......ma iste ride. AJME! Drugič pridte raj do jezera, pa bomo kako rekl.........olubm, vam ne bom pamet solil..........pa kako pivico spijemo......iotd..........ampak, tole zbiranje........ma, ko na ridah. :evilgrin: Aaaaa to si bil ti ko si potrobu Zakaj se nisi ustavu tam? Mel smo PIKNIK P.S. Bil je samo eden s fotičem....vsi ostali smo mel kozarce v rokah Popravljeno Avgust 2, 2009. Popravil _Mihaa_
klimbra Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 (popravljeno) Nisem se ustavu, ker sem letel na kosilo na Brezovco........mater kok dobr sem jedu, pa sloh prej nisem vedu, da taka uštarija obstaja. Ja....sem potrobu, pa še pomahal sem vam........itaQ, starci mal bl počas pelemo, pa mamo cajt za kup stvari Važn, da ste se mel fino. Uživajte še naprej........BTW.....voda je pa.....notri stric.....venkaj teta.....varjanta. Ga še zdele iščem, pa tok me scat tiši......mah.....bo že nekak Popravljeno Avgust 2, 2009. Popravil klimbra
Miha27 Objavljeno Avgust 2, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2009 Nisem se ustavu, ker sem letel na kosilo na Brezovco........mater kok dobr sem jedu, pa sloh prej nisem vedu, da taka uštarija obstaja. Ja....sem potrobu, pa še pomahal sem vam........itaQ, starci mal bl počas pelemo, pa mamo cajt za kup stvari Važn, da ste se mel fino. Uživajte še naprej........BTW.....voda je pa.....notri stric.....venkaj teta.....varjanta. Ga še zdele iščem, pa tok me scat tiši......mah.....bo že nekak Drugič če nas vidš se kr ustav Voda je topla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se