Frankenstein Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Furc pred pol ure v borovnici??? Kaj preganjaš kšne punce :naughty: prej polcaje k jih mate pa res čis preveč tm :krneki:
Frankenstein Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 (popravljeno) Ma če se zajebavam, ti me pa tko resno jemleš...Ja paintball bi se pa lhka zmenl pred piknikom?? al pa sobota da bomo pol lačni...hehe ja no hoste na rakitni res ne manka za take špile... Popravljeno Avgust 4, 2009. Popravil Frankenstein
Frankenstein Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Ju3 pa bol da ste usi sam na klopcah, k ga bom čez use 3 pasove prpajsu gor :evilgrin: :evilgrin: hh tvoj pa sosedn pas ja.. sam tretga (izletna cona) pa raj names pust hh
Dogma Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 jah jest bi šu kkšno odbojko... sam da ne bi spet kej pizdu k sej si vidu kko mi gre ta odbojka... :S lohka bi se pa zmenil pa šli na paintball Ja jst pa obvladam ane Kdaj pa boste kej gor?
Miha27 Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 (popravljeno) Dobro jutro rakitna rajderji Fruc si se zbrihtu od učeri? Popravljeno Avgust 5, 2009. Popravil _Mihaa_
MoTo G_P Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 (popravljeno) Br' jutr'... Jst ga uletim tja 16:00 mogoče mejčkn prej... :naughty: Fruc bo vrjetn potegnu tja do 13:00 spanec...hahahahahah Popravljeno Avgust 5, 2009. Popravil MoTo G_P
Miha27 Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Eh sj je samo liter cvička stanku učeri tko da se bo do enih že zbrihtu Fruc, mi smo s tabo
MoTo G_P Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 hahahahaha...Ma to bo meu še do jutr u krvi hahahaha... :worship:
fruc Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Eh sj je samo liter cvička stanku učeri tko da se bo do enih že zbrihtu Fruc, mi smo s tabo blo je liter pa pou če ne znaš štet 3 x 0.5 L
fruc Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Dobro jutro rakitna rajderji Fruc si se zbrihtu od učeri? aja pa mimgrede jest sm biu že okol 8ih pokonc, sam sm šu raj nazaj spat k se mi je soba vrtela
MoTo G_P Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 hahahahah...Učinek gravitacije je doživu... :worship:
Miha27 Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 @Fruc do takrat k sm bil jst si ga spiu 1l A se ti je mal vrtel pravš? hahah
fruc Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 @Fruc do takrat k sm bil jst si ga spiu 1l A se ti je mal vrtel pravš? hahah predn si ti pršu sm spiu enga... k si ti pršu pa pol šu sm pa tud že zamenu.... če ne pa mišota upraš
Kawc Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 predn si ti pršu sm spiu enga... k si ti pršu pa pol šu sm pa tud že zamenu.... če ne pa mišota upraš Fruc jest ti prepovedujem zavrtet mojo številko če boš nažgan!!! :closedeyes: :evilgrin: Jao pa k bi sam enkrat me klicu,... Sej pomoje ne veš kokrat si me Drgač pa ob ene 4, 5 kdaj pičimo gor?
fruc Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Fruc jest ti prepovedujem zavrtet mojo številko če boš nažgan!!! :closedeyes: :evilgrin: Jao pa k bi sam enkrat me klicu,... Sej pomoje ne veš kokrat si me Drgač pa ob ene 4, 5 kdaj pičimo gor? o vem vem kolkrat sm te klicu sej sm mal težil da se boš mogoče kej javu sej si pol povedu razlog aja pa jest spet glasujem za ob 4ih
MoTo G_P Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 o vem vem kolkrat sm te klicu sej sm mal težil da se boš mogoče kej javu sej si pol povedu razlog aja pa jest spet glasujem za ob 4ih Jst tud za ob 16h, mogoče bom že prj gor... :evilgrin:
casper7 Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Mene nau, jbg ne bo mi znesl.....
Kawc Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Jst tud za ob 16h, mogoče bom že prj gor... :evilgrin: No pa nej bo 16 :00 Mogoče pridem kej kasnej,sam maste da me počakate!!! :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 No pa nej bo 16 :00 Mogoče pridem kej kasnej,sam maste da me počakate!!! :evilgrin: Brez skrbi, jst te bom počaku
Miha27 Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Kera pot je prava? Rdeča al modra? Rdeča
juree Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Poj bom pa vrjetn se dons prlezu gor:D
Miha27 Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 (popravljeno) Se mal bolša slikca: P.S. Zakaj mi noče slike prkazat ampak priponko neimenovana.bmp Popravljeno Avgust 5, 2009. Popravil _Mihaa_
Alla Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 zato ker mora bit slika v jpg formatu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se