Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 aja ej fantje a se vm da ksne slike dt gor ce ste se kej slikal k vem da ful dobr pelete pa me mal zanima:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hehehe...Slik je miljavžnt...Sam ne obvljavljamo tuki zarad določenih osebkov, k majo pol dost prpomnt na vožno itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hehehe...Slik je miljavžnt...Sam ne obvljavljamo tuki zarad določenih osebkov, k majo pol dost prpomnt na vožno itd... aha ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 aha ok dodej ns na FB :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Ja tocn tko...Drgač pa tud skupino RRT mislm da, pa boš tm vse fante najdu... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Ja tocn tko...Drgač pa tud skupino RRT mislm da, pa boš tm vse fante najdu... Al pa pod "fotoreportaža kolenčkanja" maš par slikc od mene pa MoTo G_P-ja, drgač pa na FB-ju vse lahko vidš Sam tale alternativni krst ( s celo opremo v vodo) je POZIMI da ne bo kdo mislu, da se bo lepo osvežil,..... :evilgrin: P.S. pa še straža sm vidu da je dau gor zdle neki ,... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Kawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahahahah.....ja drgač mamo, polet bl krute krste...Žded na soncu 2 ure z čist vso opremo, s čelado vred...Ej fantje, komi čakam Da Fan club pride na 600-take, k jih bomo krščval... ImenitnaPriložnost, Kawc in straza 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahahahah.....ja drgač mamo, polet bl krute krste...Žded na soncu 2 ure z čist vso opremo, s čelado vred...Ej fantje, komi čakam Da Fan club pride na 600-take, k jih bomo krščval... hahhaha sei ce bo bejbo prpelu gor pa da mu zakuha bo bruka :evilgrin: :evilgrin: bomo pol mi jebaci uletel :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Al pa pod "fotoreportaža kolenčkanja" maš par slikc od mene pa MoTo G_P-ja, drgač pa na FB-ju vse lahko vidš Sam tale alternativni krst ( s celo opremo v vodo) je POZIMI da ne bo kdo mislu, da se bo lepo osvežil,..... :evilgrin: P.S. pa še straža sm vidu da je dau gor zdle neki ,... sm neki dau da sm mau spomnu na RRT k so ze pocas pozabil na ns Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahahahah.....ja drgač mamo, polet bl krute krste...Žded na soncu 2 ure z čist vso opremo, s čelado vred...Ej fantje, komi čakam Da Fan club pride na 600-take, k jih bomo krščval... Ja ja, sam da bojo do krsta pršl bojo mogl, še fajn velke žule od gasa met k bojo hodil trenerat na rakitno :naughty: :evilgrin: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahhaha sei ce bo bejbo prpelu gor pa da mu zakuha bo bruka :evilgrin: :evilgrin: bomo pol mi jebaci uletel :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sm neki dau da sm mau spomnu na RRT k so ze pocas pozabil na ns A dam jest uno gor? ti na eni strani ceste? jest na drugi ? Če veš kero mislm ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ja ja, sam da bojo do krsta pršl bojo mogl, še fajn velke žule od gasa met k bojo hodil trenerat na rakitno :naughty: :evilgrin: :fredy: pa usak kamnčk bodo mogl poznat pa VEJCO na OVINKU k sm jo jst edini widu A dam jest uno gor? ti na eni strani ceste? jest na drugi ? Če veš kero mislm ? itak da wem sam to dj kr sm ne ke u kolenčkanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Primerna podlaga, primerna pozicija gledalcov, pa straža k mal meditera :evilgrin: To je pa RRT zaupanje O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ja sej straža ma itq zaupanje v RRt, sej če se mogoče spomnš na keri izletni coni je mene sliku na Ridah...hehehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Ja sej straža ma itq zaupanje v RRt, sej če se mogoče spomnš na keri izletni coni je mene sliku na Ridah...hehehehe Dobr da njega kdo ni sliku na tistm mestu k je on tebe,..... :evilgrin: To res ne bi blo dobr,... :krneki: Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Kawc Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Dobr da njega kdo ni sliku na tistm mestu k je on tebe,..... :evilgrin: To res ne bi blo dobr,... :krneki: hahaha ne ne jst mam zaupanje v zavarovalnco pa odvetnika :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hahahahhahaha jah pač ste mi benz bratje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Jah odvetnik bi ti bl slaba pomagu...Da stojiš tm n cestišču...heheheeh Kewl stari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Jah odvetnik bi ti bl slaba pomagu...Da stojiš tm n cestišču...heheheeh Kewl stari hahahhaa tok mi bo pomagu da boste wi pol na cestiscu stal hecam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kašn Fan Club Se mi zdi da ste zdj vi Fan Club k se ne morte vozt Hah zdj vas pa mam Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) hahahhaa tok mi bo pomagu da boste wi pol na cestiscu stal hecam Ej da naujo kako odvetniki via Ne Pijava...Ampak Pod Gorica hodil....muahahaha I am just mean... :naughty: :naughty: Miha...Vozm se še zmer lahko, sam če me kaps ustavi me bo prašu, kej mam luč pa masko...Če greva pa eno odpelat sm pa še zmer hitrejši...hehehe Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ej da naujo kako odvetniki via Ne Pijava...Ampak Pod Gorica hodil....muahahaha I am just mean... :naughty: :naughty: Miha...Vozm se še zmer lahko, sam če me kaps ustavi me bo prašu, kej mam luč pa masko...Če greva pa eno odpelat sm pa še zmer hitrejši...hehehe :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: kok si samoušečn :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Miha...Vozm se še zmer lahko, sam če me kaps ustavi me bo prašu, kej mam luč pa masko...Če greva pa eno odpelat sm pa še zmer hitrejši...hehehe Ne upaš :naughty: Hmal boš začel zadi ostajat Sam da pride 660-ka h bajti Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) I know...Zrcalce zrcale, na steni povej...kdo ma najboljši motor u Rakitni tej...Pa je reku da Dodi #89... Sej da si pa ti drugi je pa takoj povedu... heheheeh Miha...Septembra gre blokada vn...Kva boš ti s sintisajzrom... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Opa blokada gre vn :naughty: Sam usen ne bit tolk prepičan sam vase Sintisajzer že mam..ne rabm še enga Sicer je pa ta debata kdo bo hitrejši zeloo nedogovorna in otročja Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Opa blokada gre vn :naughty: Sam usen ne bit tolk prepičan sam vase Sintisajzer že mam..ne rabm še enga hahahaha...isto vela zate :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ti začel nabijat da bom zadi ostal No nema veze..se ne bomo dajal kdo je hitrejši ane? Mnde pa mamo vsaj mal pameti v glav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se