MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ti začel nabijat da bom zadi ostal No nema veze..se ne bomo dajal kdo je hitrejši ane? Mnde pa mamo vsaj mal pameti v glav Govor zase...fiiiijuuuuviuuuuu...hahahahaha Nism nč reku, da boste...ampak sam tebe...Pa še to je biu joke če nis dojev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Miha...Septembra gre blokada vn.. a mas blokade u motorju???? Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Pupi13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Piše vse v profilu... ;) Suzika... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 a mate usi ze izpit za motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) a mate usi ze izpit za motor? Jest za 600 ne k sm premlad Še za 125 mi bojo pomoje uzel :evilgrin: Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Kawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahah...Sm kr vedu da boš postu...Ne za 600 nisi premlad, sam prepozn si naredu... David to je že zastarelo...Quit bragging... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahah...Sm kr vedu da boš postu...Ne za 600 nisi premlad, sam prepozn si naredu... David to je že zastarelo...Quit bragging... Sm vedu da veš da bom pisu Ne tut če bi naredu prej, ne bo mogu še met za 600 za 25 kw ja, za več pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Sam 600 bi pa vseen vozu... heheheeh K da je zj nisi...hahahahahah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ti začel nabijat da bom zadi ostal No nema veze..se ne bomo dajal kdo je hitrejši ane? Mnde pa mamo vsaj mal pameti v glav hehe tuki pa se mi zdi da bom kr izpadu iz igre xD šu se bom eno igrco tko k zdej: kukr gre sam 125 ni nobenga adrenalina, pr 650 pa bomo vidl kolk cajta bom rabu da bo spet dougcajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hehe tuki pa se mi zdi da bom kr izpadu iz igre xD šu se bom eno igrco tko k zdej: kukr gre sam 125 ni nobenga adrenalina, pr 650 pa bomo vidl kolk cajta bom rabu da bo spet dougcajt wrjem da ga nebos ce men ni dougcas blo tut teb nebo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 wrjem da ga nebos ce men ni dougcas blo tut teb nebo jah je pomoje mau razlike med športakom pa suprmoto ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Pa sej se da tud z supermotom uživat, mislm, da je frenkenstein doakzu... :evilgrin: Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Jest za 600 ne k sm premlad Še za 125 mi bojo pomoje uzel :evilgrin: a se nc ne bojis da te bojo ustavl. Bos tako kazn dubu da ti nou nc jasn :headbang: Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Pupi13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 a se nc ne bojis da te bojo ustavl. Bos tako kazn dubu da ti nou nc jasn :headbang: hahahahaha k bo to še kdo prebrau razn mene ti bo že povedu xD xD xD jest preveč umiram od smeha tle pr tipkovnci xD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Pa sej se da tud z supermotom uživat, mislm, da je frenkenstein doakzu... :evilgrin: ja veš da se da ne sam športak je pa tud neki edinstvenga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahahahahaahahahah ej jst pisat ne morm, k je tako vn vrgu...Pupi dej še enakt poglej kaj je david postu na sliki...hahahahahhahahahah Svaka čast.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahahahahaahahahah ej jst pisat ne morm, k je tako vn vrgu...Pupi dej še enakt poglej kaj je david postu na sliki...hahahahahhahahahah Svaka čast.. aja lol sploh nism vidu omg hahahahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 gre kdo od rrt dons kam vn ? jest ne bi biu še dons zvečer doma k se mi bo še ta približno zdrav razum odselu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 AM...jst bom okol 19:15 u Btc pa bom tm nekje 19:45 frej, tko da če si za kako hitro pijačko... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hehe tuki pa se mi zdi da bom kr izpadu iz igre xD šu se bom eno igrco tko k zdej: kukr gre sam 125 ni nobenga adrenalina, pr 650 pa bomo vidl kolk cajta bom rabu da bo spet dougcajt 660 :naughty: Je že skor moja..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 AM...jst bom okol 19:15 u Btc pa bom tm nekje 19:45 frej, tko da če si za kako hitro pijačko... :naughty: jah ne vem lohka bi šli na kkšno pijačko ne... je še kdo za akcijo al sm poslednji vitez ? aja pa kutli...1980 glasbenih vilc = k**** raj pejt na taprau motor -> honda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahaha Kutli ubov te je...Sintisajzr... :D Ja če boš do takt u lj fruc poklič...Sam morš prej povedat, ker drgač grem jst dam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 hahahahaha Kutli ubov te je...Sintisajzr... :D Ja če boš do takt u lj fruc poklič...Sam morš prej povedat, ker drgač grem jst dam hehe brez skrbi da ti sporočim če pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Bmk. Se bom pol js njemu smeju k me bo lahko v hrbet gledu :grim Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Bmk. Se bom pol js njemu smeju k me bo lahko v hrbet gledu :grim haha lohka da te tud kkšna stvar preseneti veš :grim bomo tud "mal" predelal mašino če bo treba :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se