Skoči na vsebino

Rakitna

D-D

Priporočene objave

Malinovc miha...Če si tok željn tekmovanja pejt na pisto pa se tm smej kolkr te je volja... :headbang: Jst ne bom nč derkov po rakitn...Gledu u hrbt hahahaah pizda, ko da si valentino rossi...ka se ti gre za veliko nagrado rakitne da boš hud pred bejbam a?....jao malinovci... :evilgrin: :nono:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bmk. Se bom pol js njemu smeju k me bo lahko v hrbet gledu :grim

jst rd gledam ritke pa to...sam drug let jo bos ti men :evilgrin: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Straža...strašiš me... :krneki: :krneki: :grrr

mislu sm probavat prehitewat...to se dodatn adrenalin dubim :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hahahahahahahha...ja nogo stegneš vn k pr road rash...pa ga mau u smreke pošleš...itq nau noben vedu.... :whistle::whistle:

sei baje so si jih že podpisal oz rezerviral za drug let :yea1::yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ti res ne štekaš??? Tuki se noben en krega kdo je bolši, ker noben ne tekmuje?? Če se hoče tekmovt se gre na pisto ne pa na cesto... :glare: zato pa je tok nesreč...

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ti res ne štekaš??? Tuki se noben en krega kdo je bolši, ker noben ne tekmuje?? Če se hoče tekmovt se gre na pisto ne pa na cesto... :glare: zato pa je tok nesreč...

pa itak wemo kdo je najbolši...no wsaj jst wem da sm :whistle::whistle::whistle::whistle::P:P:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pupi, kar se tuki piše vsaj mal vzem z rezervo ;) Ja straža hvala ane... :naughty: :naughty: :evilgrin: Modra puščica je šla zmer mem srebrne :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pupi, kar se tuki piše vsaj mal vzem z rezervo ;) Ja straža hvala ane... :naughty: :naughty: :evilgrin: Modra puščica je šla zmer mem srebrne :P

pupi še newe da smo bli usak dan 2-3 mesce skup na rakitni :worship::worship::worship::worship:

hahahaha aja??? nism jo widu :blink: :blink: :blink: hahahahaha B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa sej k bo not padu bo vidu...Ma če nismo bli še več...Ene fotke mislm, da so ble že maja narjene...pa do konc avgusta morje pa to...

J valda, k je bla tok hitra ane...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vem vem sm biu enkrat z vami lihk mau, ce se spomnte enkrat sva bla dva z hondo cbr 1000, 2008 letnik pr vm. Takrt ste velik povedal pa tut vidu sm vs ( ste nadrkani rakitne u nulo:P)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa sej k bo not padu bo vidu...

jest sm ze not padu sam s 50cc rabs kratke pa hitre ovinke brez klanca ne pa dougih pa klanc sej ves to

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vem vem sm biu enkrat z vami lihk mau, ce se spomnte enkrat sva bla dva z hondo cbr 1000, 2008 letnik pr vm. Takrt ste velik povedal pa tut vidu sm vs ( ste nadrkani rakitne u nulo:P)

aja a mi jo fotr proda??? 5000€ dam :P:P:P rabm to raketo za raketno :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja kje si pa biu, pr klopcah al gor čist na vrh, pr jezeru... :blink:

Fifi, mislm rečt Pupi..nrobe si me razumu, k boš dejansko biu pr ns boš vidu da je več al mn zajebancija...Vrjamem da znaš polagat...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja kje si pa biu, pr klopcah al gor čist na vrh, pr jezeru... :blink:

Fifi, mislm rečt Pupi..nrobe si me razumu, k boš dejansko biu pr ns boš vidu da je več al mn zajebancija...Vrjamem da znaš polagat...

hahahahhaha itak stend ap komiki :P:P

sploh en dodi k pride gor hahahaha to pa crkavas od smeha :P

:wub: DODIIIIII :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pizda fruc k da morš bit kronik, da greš u lj...hehehehehe

@Straža...Dodi je jak...Sploh k je u duetu s kom k delata pizdarije po hosti...Pol pa folk gleda...kako gozdni medved nateguje jazbeca...hehehheeh :worship::worship::wub: Pa še une kva so že, podi ke po hosti..šavre al ka so... :OK::OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pizda fruc k da morš bit kronik, da greš u lj...hehehehehe

@Straža...Dodi je jak...Sploh k je u duetu s kom k delata pizdarije po hosti...Pol pa folk gleda...kako gozdni medved nateguje jazbeca...hehehheeh :worship::worship::wub: Pa še une kva so že, podi ke po hosti..šavre al ka so... :OK::OK:

ei na tak dan pa prou morš bit, zto da te kei greje če že ljubezen ne :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ei na tak dan pa prou morš bit, zto da te kei greje če že ljubezen ne :D

a dj mudel pejt uno posexat namest mene sam da te nebo zebl :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!