Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 biu sm pr klopci dol..... pa ne znam se polagat .... morm se navadt se zto bom pa prsu k vm gor da vs se mal vidm
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 aja a ste se dons kej vozil pa a se bote jutr kej
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) a dj mudel pejt uno posexat namest mene sam da te nebo zebl :glare: pazi da ti nau kačon zmrznu...hehehehehe :naughty: :naughty: Pupi...Pejt raj na ride prašat kako se kolenčka, ker mi ne znamo Mi znamo samo z komolci. Jst se ne bom, nekateri smo zaklučl sezono za letos... :glare: Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 a dj mudel pejt uno posexat namest mene sam da te nebo zebl :glare: hahahaha ei če je volna sam povej kje žvi pa grem tja, pol pa še u lj k se bom pogreu xD xD xD
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 pazi da ti nau kačon zmrznu...hehehehehe :naughty: :naughty: Pupi...Pejt raj na ride prašat kako se kolenčka, ker mi ne znamo Mi znamo samo z komolci. Jst se ne bom, nekateri smo zaklučl sezono za letos... :glare: ei fantje mau mn se razbijite pa mal več se vozte :P
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Da se nau tvoja zobna krtačka u prazno vozila jutr...hehehehehe :naughty: :naughty: casper7 1
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 moto gp sej ne mislm da se bote jutr kolenckal .....dost ste neumni ce se bote k je mrzla cesta.....guma ne drzi vec dobr
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Da se nau tvoja zobna krtačka u prazno vozila jutr...hehehehehe :naughty: :naughty: hahahaha pomoje da ne zto k pol bo rešilc vozu po tebe xD xD :P
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 glede tega da se po komolcih vozte pa vrjamem sm vidu ( dobr pelete ni kej rect svaka cast)
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 moto gp sej ne mislm da se bote jutr kolenckal .....dost ste neumni ce se bote k je mrzla cesta.....guma ne drzi vec dobr 125 ke držijo še na pouno k ne grejo nikamr usaj u mojem primeru je tko
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) 125 ke držijo še na pouno k ne grejo nikamr usaj u mojem primeru je tko ja odvisn kje ce je grob asvalt to se na gladkem pa ne( saj jest tko mism da nou spet kdo reku da sm pamtn kle en froc:P) Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Pupi13
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) hahahahahah...Smo tud zaklučl sezono vsaj eni...Eni pa še vedno preveč govorijo...Banda... :evilgrin: :evilgrin: Na gladkem nč ne drži...Smo probaval po portorožu hehehe... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 ja odvisn kje ce je grob asvalt to se na gladkem pa ne( saj jest tko mism da nou spet kdo reku da sm pamtn kle en froc:P) jah rakitna še zmer super drži smo zanč testiral gume sm kr dobr segrel glede na to kakšna je zunanja temperatura, pa temperatura asfalta... @dodi jebat ga eni mamo velik za naučit xD
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Malinovc miha...Če si tok željn tekmovanja pejt na pisto pa se tm smej kolkr te je volja... Jst ne bom nč derkov po rakitn...Gledu u hrbt hahahaah pizda, ko da si valentino rossi...ka se ti gre za veliko nagrado rakitne da boš hud pred bejbam a?....jao malinovci... :evilgrin: Končno neki pametenga od tebe slišat. Pa ne mi govort da nisi gonu po Rakitni. Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil _Mihaa_
Dogma Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 jah rakitna še zmer super drži smo zanč testiral gume sm kr dobr segrel glede na to kakšna je zunanja temperatura, pa temperatura asfalta... @dodi jebat ga eni mamo velik za naučit xD Hehehe ja na rakitni že drži, sam tm tik pod rakitno je pa že druga zgodba...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Končno neki pametenga od tebe slišat. Pa ne mi govort da nisi gonu po Rakitni. Miha miha...kaj si žiučn...Jst nikol nism, zakaj? Kaj si tok resno use uzev heheheeh... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P
Kawc Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) a se nc ne bojis da te bojo ustavl. Bos tako kazn dubu da ti nou nc jasn :headbang: SVETTOOOOVNAAA IZJAVA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, že tko sm ceu polomlen pršu s treninga, pa trebušne bolijo k me je trener nabiju, pol pa še take svetovne izjave preberam HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA :D :P Drgač si pa kr prov uganu da mi ne bo nč jasn ja :D Sam na trening grem pa se je nabral za 5 strani tko naprej Sam rdeča puščica mim ush puščic leti Sam tok na fertik prleti da se je sploh vidi ne Pa s te rdeče puščice se drugih barv puščic sploh vidi ne, k tok gre Tkole pa pol se lahko parkeraš če nimaš izpita,....pa kšn prekršk al pa 2 nardiš O:-) Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Kawc xyznanixyz in MoTo G_P 1 1
Pupi13 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 SVETTOOOOVNAAA IZJAVA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, že tko sm ceu polomlen pršu s treninga, pa trebušne bolijo k me je trener nabiju, pol pa še take svetovne izjave preberam HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA :D :P Drgač si pa kr prov uganu da mi ne bo nč jasn ja :D Sam na trening grem pa se je nabral za 5 strani tko naprej Sam rdeča puščica mim ush puščic leti Sam tok na fertik prleti da se je sploh vidi ne Pa s te rdeče puščice se drugih barv puščic sploh vidi ne, k tok gre Tkole pa pol se lahko parkeraš če nimaš izpita,....pa kšn prekršk al pa 2 nardiš O:-) a ti bojo zdej motor uzel?
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) KKKaaaaaaaaaaawwwwwwccccc legendo...hahahahahahahhahahah Dobr da sm meu digiča s sabo...Uno fotko dej gor, kako je bajk lepo okrašen z "cvetjem"... Ps: Za soboto RRT tist k ma cajt nej zine, kawc maš?? Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 KKKaaaaaaaaaaawwwwwwccccc legendo...hahahahahahahhahahah Dobr da sm meu digiča s sabo...Uno fotko dej gor, kako je bajk lepo okrašen z "cvetjem"... Ps: Za soboto RRT tist k ma cajt nej zine, kawc maš?? nimam
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) nimam Dej en prbiji a res ne...Dej sej se tipkamo al pa poklič... Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P
Miha27 Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Miha miha...kaj si žiučn...Jst nikol nism, zakaj? Kaj si tok resno use uzev heheheeh... Ne ah kje...itak noben ni gonu po Rakitni ane. Normalno da sm resno uzeu če podjebavaš.
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Ne ah kje...itak noben ni gonu po Rakitni ane. Normalno da sm resno uzeu če podjebavaš. a ti ni sedl k smo se gonil??? :glare:
MoTo G_P Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) No gospod Miha, pol se ti pa javno opravičujem če sm te zde v teh objavah užalu...Upam da mi oprostiš, pa da bova lahka bla v takem sožitju k pravljica Pike nogavičke... @Straža....hahahhahah komu pa ni hahahahahaha Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 No gospod Miha, pol se ti pa javno opravičujem če sm te zde v teh objavah užalu...Upam da mi oprostiš, pa da bova lahka bla v takem sožitju k pravljica Pike nogavičke... @Straža....hahahhahah komu pa ni hahahahahaha nwm :unsure: hahahahaha men je sedl usak dan MoTo G_P 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se