casper7 Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 double hardcore :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Kje se mi pol dobimo, z GP-joucm sva zmenena kle u zvezdi....
fruc Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 double hardcore :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: u bistvu tko bi ga rd razbou sam k pa se kei zgodi že podzavestno rešm motor.... wtf ? sm tko naštiman u glau že veš kko greš ti u lj ?
MoTo G_P Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Ho ho...Kuga je zdej kaj...Jsz sm kr lekadole direkt u žilo model, kar je preveč je pa preveč... :evilgrin: :evilgrin:
fruc Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Ho ho...Kuga je zdej kaj...Jsz sm kr lekadole direkt u žilo model, kar je preveč je pa preveč... :evilgrin: :evilgrin: softič en jest sm se zbudu kt rožca okol 9h prou zakon je blo
casper7 Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 jz sm okol 12h ustou :krneki:
fruc Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 kam greste pa kei dons fantje ?? jest sm si premislu pa verjetn grem že zdele kr na en pir... pol pa zvečer se spet mau zdivjt
straza Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 (popravljeno) kam greste pa kei dons fantje ?? jest sm si premislu pa verjetn grem že zdele kr na en pir... pol pa zvečer se spet mau zdivjt fruc to ze wemo da nemors brez pajce dj kei nowga powej aja no pa tut brez RRT-eja nmors Popravljeno November 28, 2009. Popravil straza
fruc Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 fruc to ze wemo da nemors brez pajce dj kei nowga powej aja no pa tut brez RRT-eja nmors jah brez pijače sm lohka... sm tud že sprobu sam brez rrtja pa mau težje
straza Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 jah brez pijače sm lohka... sm tud že sprobu sam brez rrtja pa mau težje wemo wemo brez mene pa sploh nemors
MoTo G_P Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 (popravljeno) kam greste pa kei dons fantje ?? jest sm si premislu pa verjetn grem že zdele kr na en pir... pol pa zvečer se spet mau zdivjt M jst ga bom čileru, pa šou zvečer na fuzbal...da gre ta alko vn... K men še šezmer meša od vsega mešanja... Popravljeno November 28, 2009. Popravil MoTo G_P
Dogma Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Doobro jutro Še enkrat ful ful hvala za dariu pa za hudo žurko pa za cele šajbe (ajd, pustmo un krater v višini glave na sred šipe od kadilnce), upam daj blo kul In, kdo je zdj nasledn?
MoTo G_P Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 oooo mala...ahahahahha..jst se ne morm nehat smejat...ven k na to pomislm...blo je kr kul ja...zdej sms e odloču, da ne pijem več pa puffat, ker so zutri prehude posledice Pa tud ne spomnem se ene par stvari
MoTo G_P Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Pizdu mater pa še desn kolen me boli...prov pod pogačico...k da bi fuknu nek...
fruc Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 Pizdu mater pa še desn kolen me boli...prov pod pogačico...k da bi fuknu nek... stari jest sm do zdele že pijn jest sm biu ceu popovdne u gasilcu k smo "popravlal kamion" ... kurc... zmeri kdo najde kkšn izgovor da se ga pije straza in Miha27 1 1
MoTo G_P Objavljeno November 28, 2009 Opozori Objavljeno November 28, 2009 (popravljeno) hehehe...jst bom zj kr abstiniru neki časa Sam zutri hočem stopt pa sam kolen zaboli...Tko, da zdele nism šu sploh an fuzbal...A model en spomnem se kje bi se lahka užgau razn če sm tud jst u kaka vrata poču... Sm pa spau od 5h pa do pol devetih zdele popoudne Popravljeno November 28, 2009. Popravil MoTo G_P straza in Miha27 1 1
MoTo G_P Objavljeno November 29, 2009 Opozori Objavljeno November 29, 2009 Hell yeah....RRT 4 life..hihi :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 kai je zdei moji srčki kdai gremo smučat men je ena rekla da me bo naučila dobr smučat k ne znam dobr :naughty:
casper7 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Jz ne grem smučat, k čez celo sezono smučam Bomo šli pa kej bordat ne MoTo G_P 1
straza Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 kai je zdei moji srčki kdai gremo smučat men je ena rekla da me bo naučila dobr smučat k ne znam dobr :naughty: aja kera pa?????
fruc Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 aja kera pa????? hehe kera mislš ja casper boš pa ti bordu ostali bomo pa smučal ... važn da bo družba taprava
straza Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 hehe kera mislš ja casper boš pa ti bordu ostali bomo pa smučal ... važn da bo družba taprava hmmmm da pomislm k jih mas tok a sara al ana al alexandra al špela???
MoTo G_P Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 uuuu...ja bordat...pa na kickerje pa raile...jo dej fruc sploh ne začenji k se mi sam lušta, če na to pomislm... kak vikend v avstriji neb blo slabo... :naughty: :naughty: casper7 1
straza Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 tut jst bi rai smucu k pa su dele na izpit za šolo
Dogma Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Jz ne grem smučat, k čez celo sezono smučam Bomo šli pa kej bordat ne
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se