MoTo G_P Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Upam da boš vesela k vaju bom z casperjom oba 2 zribu k prasca... K bo pokal k za nov let straza in casper7 1 1
fruc Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 hmmmm da pomislm k jih mas tok a sara al ana al alexandra al špela??? hahaha še tadejo si pozabu mimgrede hahaha xD
MoTo G_P Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 heheh Fruc moški đigolo...ne ti men prbijat da nimaš hude fore za osvajat...če tko palijo, pol bi tud starejše...
straza Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 hahaha še tadejo si pozabu mimgrede hahaha xD pa se blajerco
casper7 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Upam da boš vesela k vaju bom z casperjom oba 2 zribu k prasca... K bo pokal k za nov let Ja bo pokal ja, pol k te dobim po ribanju :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 (popravljeno) Ja bo pokal ja, pol k te dobim po ribanju :evilgrin: hahahah...lej stri če ne preneseš, da te en zriba tvoj problem...si pa sicer manjši od mene ...podcenjuješ mojo moč Dodi the power, sej vaju bom takt k bosta under the influence...tko da sej se nauš spomnu kdo te je hehehe Popravljeno November 30, 2009. Popravil MoTo G_P
casper7 Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 Tist ena glava GPjouc hahaha legenda
MoTo G_P Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 ma ne sej sm se prmislu, tebe rajš ne bom...bi šu rd v vojsko ne pa polomlen kripl...Tko, da bom sam larč, pa še kacga RRT-jovca...Sam larč se je tud za bat me je tko u kolen prbila k je nism poslušu, da u soboto nism mogu na fuzbal
Dogma Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hahahah...lej stri če ne preneseš, da te en zriba tvoj problem...si pa sicer manjši od mene ...podcenjuješ mojo moč Dodi the power, sej vaju bom takt k bosta under the influence...tko da sej se nauš spomnu kdo te je hehehe Hahaha lejga optimista, dejansko verjame v to da je lohk mnj under influence kot midva s casperjem (Nč ne vem jst glede tvojga kolena ) MoTo G_P in casper7 2
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 ma ne sej sm se prmislu, tebe rajš ne bom...bi šu rd v vojsko ne pa polomlen kripl...Tko, da bom sam larč, pa še kacga RRT-jovca...Sam larč se je tud za bat me je tko u kolen prbila k je nism poslušu, da u soboto nism mogu na fuzbal a mene??? :evilgrin: :evilgrin:
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Hahaha lejga optimista, dejansko verjame v to da je lohk mnj under influence kot midva s casperjem (Nč ne vem jst glede tvojga kolena ) hah Dogma...ja valda če ti piješ neki softić, koktejlčke pa take scene, nč čudnga da nis nikol tok under influence kukr jst...pa da ne gvorim o žintih, par plućk pa je blo konc...Pa sej ti oblubm da bom biu nežn...heheheheh Upam da bo kompaktn sneg k je bl grob Sicer sms e pa zj odloču da pač en bom več konzumeru alkota pa zelenga zarad tega ker mi ful zbija kondicijo...Tko da bom biu kr sober as hell... @Straži ne ne bom tebe ti si preveč ql tko kt jst
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hah Dogma...ja valda če ti piješ neki softić, koktejlčke pa take scene, nč čudnga da nis nikol tok under influence kukr jst...pa da ne gvorim o žintih, par plućk pa je blo konc...Pa sej ti oblubm da bom biu nežn...heheheheh Upam da bo kompaktn sneg k je bl grob Sicer sms e pa zj odloču da pač en bom več konzumeru alkota pa zelenga zarad tega ker mi ful zbija kondicijo...Tko da bom biu kr sober as hell... @Straži ne ne bom tebe ti si preveč ql tko kt jst hahaha skoda
fruc Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hah Dogma...ja valda če ti piješ neki softić, koktejlčke pa take scene, nč čudnga da nis nikol tok under influence kukr jst...pa da ne gvorim o žintih, par plućk pa je blo konc...Pa sej ti oblubm da bom biu nežn...heheheheh Upam da bo kompaktn sneg k je bl grob Sicer sms e pa zj odloču da pač en bom več konzumeru alkota pa zelenga zarad tega ker mi ful zbija kondicijo...Tko da bom biu kr sober as hell... @Straži ne ne bom tebe ti si preveč ql tko kt jst haha dodi če si pa mene mislu boš pa men se zdi prei ti s faco u snegu ležu kukr pa jest xD casper7 1
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hahaha skoda heheheheh...Kaj škoda, sej vidš kok se ostali bojijo...Casper bi me nalomu Dogma pa tud neki sika...To bo vse undercover, Spec-ops style...Se bom kamufleru, pol pa sam k lev po gazeli...hehheheheh casper7 1
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 heheheheh...Kaj škoda, sej vidš kok se ostali bojijo...Casper bi me nalomu Dogma pa tud neki sika...To bo vse undercover, Spec-ops style...Se bom kamufleru, pol pa sam k lev po gazeli...hehheheheh a kr iz odzadi bos naskoču :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 (popravljeno) Ne ne ne...flanku...pol pa juriš sam en smem preveč izdt kako pa kej, ker je cover operation code red, Defcon 1...tko da sorčy straža...lahka si pa z mano pa zveš use podatke, sam vohunov glih ne maramo jim pol ponavad hujše stavri, sneg za gate pa tko :evilgrin: Popravljeno December 1, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Ne ne ne...flanku...pol pa juriš sam en smem preveč izdt kako pa kej, ker je cover operation code red, Defcon 1...tko da sorčy straža...lahka si pa z mano pa zveš use podatke, sam vohunov glih ne maramo jim pol ponavad hujše stavri, sneg za gate pa tko :evilgrin: hahahhha jst bom sam skavt MoTo G_P 1
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 (popravljeno) hahahhha jst bom sam skavt Scout je ql...sam poročaš, kje so tarče, pa jih bova...aja pa sliku boš njihove face da se bova pol smejala u bolnc, k jih bova dubla heheheheheh :naughty: :naughty: ah ja Fruc...To si ti mislš k ne poznaš moje bliskovitosti, pred boš ti reku keks, bom jst tebe že 4× zribu pa spizdu... Popravljeno December 1, 2009. Popravil MoTo G_P casper7 1
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Scout je ql...sam poročaš, kje so tarče, pa jih bova...aja pa sliku boš njihove face da se bova pol smejala u bolnc, k jih bova dubla heheheheheh :naughty: :naughty: jp jp jah jst nbom nc dubu k sm sam informacije ti posredvov al bom pa glih tapru dubu k me bodo odkril MoTo G_P 1
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 (popravljeno) hehehhehhe odzej sam še po nadimkih pa tajnih imenih pa šifrah...K u jugi...Ja sam orao 1, ti si orao 2...Orao 1--> Orao 2 javi se... Popravljeno December 1, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hehehhehhe odzej sam še po nadimkih pa tajnih imenih pa šifrah...K u jugi...Ja sam orao 1, ti si orao 2...Orao 1--> Orao 2 javi se... orao 2 na vezi slusam
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 E supr...veza dela...zdej nama nč ne morjo...zde rabva sam še mapo rakitne...Da nardiva načrt kako pa kaj Če bojo tm pr klopcah sam fora enga mulca naštimava da tm čez cesto fukne 2 kepe...kao diverzija pol pa sam jst flank, hehehe tole bo noro odfukano
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Ja ja...to je to stari...Boste se vi delal norca iz dodija Veš kva najprej je treba vn ruknt borce al pa te močnejše(casper, fruc), za konc si pa pustiva najslajše, tist kar bo najbl užitek ;)
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Ja ja...to je to stari...Boste se vi delal norca iz dodija Veš kva najprej je treba vn ruknt borce al pa te močnejše(casper, fruc), za konc si pa pustiva najslajše, tist kar bo najbl užitek ;) pa lahk sam kkšno talko ujamewa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se