MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 ja ja...pol se lahka izzživlava, sej itq se nau vedl...To se vse prikrije... :naughty: :naughty: Brez vesti stari
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 ja ja...pol se lahka izzživlava, sej itq se nau vedl...To se vse prikrije... :naughty: :naughty: Brez vesti stari ja itak ona pa tut nbo mogla powedat :evilgrin: :evilgrin: k jo bodo itak uzel MoTo G_P 1
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hhahahah...si prov predstavlam, kao una scena najprej: Dobr sta me..pa se smeješ...Pol pa potegneš vn 50cm mačeto, pa sam uno najprej bomo enga prstka pol pa taruzga...pol se pa žrtev začne uperat pa mau resno gledat pa dret se pa govort ne dodi neeee k vid da ni zajebancija...predn pa kej nardiš pa rečeš sej je sam hec...uf to bi bla scena ja
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hhahahah...si prov predstavlam, kao una scena najprej: Dobr sta me..pa se smeješ...Pol pa potegneš vn 50cm mačeto, pa sam uno najprej bomo enga prstka pol pa taruzga...pol se pa žrtev začne uperat pa mau resno gledat pa dret se pa govort ne dodi neeee k vid da ni zajebancija...predn pa kej nardiš pa rečeš sej je sam hec...uf to bi bla scena ja hahhahahahhahaha dj grewa film posnet hahahhaa
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 ja sam jst nebi tacga k so grozljivke, jst bi unga za odrasle...Sam a veš zato pa rabva primerne igralke...Tko, da spiš 2 scenarija jst bom režiru pa igrou , ti boš pa producent pa igrauc... :naughty: :naughty: pa sej ubistvu sploh ne rabš scenarija...je itq use lahk prosto po prešernu
casper7 Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 ah ja Fruc...To si ti mislš k ne poznaš moje bliskovitosti, pred boš ti reku keks, bom jst tebe že 4× zribu pa spizdu...
casper7 Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Aja pa larč tut ne grozit, k pol bom pa jz uletu pa useh 7mojih duhov :blink: ok grem na žint....
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 ja sam jst nebi tacga k so grozljivke, jst bi unga za odrasle...Sam a veš zato pa rabva primerne igralke...Tko, da spiš 2 scenarija jst bom režiru pa igrou , ti boš pa producent pa igrauc... :naughty: :naughty: pa sej ubistvu sploh ne rabš scenarija...je itq use lahk prosto po prešernu hahahhaha dj a mawa wsaj 1 igralko??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Ne straža na žalost nimava, ni nobene k bi bla podobna carmen electra kle okol al pa saj približn tok huda(faq sm prasc) :evilgrin: :evilgrin: ma bova že najdla, dans zgleda ni tok težko najst za take podvige @Casper hah zgleda da se zna tud sama brant...sam ne upa se udart(al pa auč) :glare: to je problem...no saj men se zdi kukr sm vidu
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Ne straža na žalost nimava, ni nobene k bi bla podobna carmen electra kle okol al pa saj približn tok huda(faq sm prasc) :evilgrin: :evilgrin: ma bova že najdla, dans zgleda ni tok težko najst za take podvige @Casper hah zgleda da se zna tud sama brant...sam ne upa se udart(al pa auč) :glare: to je problem...no saj men se zdi kukr sm vidu o je je se bolsa ena
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hahaha...ne vem ne vem...tm tm je to...sicer ti ne oporekam, sam ti si producer tko, da ti zrihtej, če boš pa šamar dobu, pa nism jst kriv hehehehehe :evilgrin: :evilgrin:
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hahaha...ne vem ne vem...tm tm je to...sicer ti ne oporekam, sam ti si producer tko, da ti zrihtej, če boš pa šamar dobu, pa nism jst kriv hehehehehe :evilgrin: :evilgrin: hahaha ti ga bos od mene pol :evilgrin: hahahaha
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 LOL...da se nau kej zgodil slučajn...ti si dou idejo za muvi ti rihtaš igrauke...Tko, da sorči nisam ti ja tu kriv, mybi se pa lahka glih obratn zgodi pa prvol, pol boš pa anglčk u nebesih
fruc Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 haha ste se razpisal na fertik ja davor vidu bom tvojo hitrost k boš bežu pred mano še predn me boš zribu
straza Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 haha ste se razpisal na fertik ja davor vidu bom tvojo hitrost k boš bežu pred mano še predn me boš zribu hahahha fruc ti bos laufu on bo hodu junc en
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 hehehe...eh...ma fruc pospeške kr dobre predvidevam...še 1 post ns loči od 200-te strani
straza Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 hehehehhehehehe a misls fruc pa pospeški itak
MoTo G_P Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 kaj veš, mogoče je pa v teh letih napredvou...pa ma zdej pospeške... jeeej 200 straaaan
MoTo G_P Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Kdo ma dons pred 19:00 kej cajta? :naughty: :naughty: Dodi_89 ma vas rad...
fruc Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Kdo ma dons pred 19:00 kej cajta? :naughty: :naughty: Dodi_89 ma vas rad... jest mam cajt... ampak mislm da mi mtka nau dovolila it kei preveč iz bajte xD... eni smo "bouni" straži na snegu boš meu ti pospeške če ne boš sneg jedu boš že vidu
straza Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 jest mam cajt... ampak mislm da mi mtka nau dovolila it kei preveč iz bajte xD... eni smo "bouni" straži na snegu boš meu ti pospeške če ne boš sneg jedu boš že vidu kao bolan kwa pa pišete dons u šol
fruc Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 kao bolan kwa pa pišete dons u šol hehe na tvojo žalost prou nč šele u petk pišemo anglo, angla je pa zame kukr da zdele zrk diham
MoTo G_P Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 jest mam cajt... ampak mislm da mi mtka nau dovolila it kei preveč iz bajte xD... eni smo "bouni" straži na snegu boš meu ti pospeške če ne boš sneg jedu boš že vidu heeh...ja ja le počivi... da boš čil in zdrav Mi smo pa ful vese-e-eli YEAH bacground je že narjen...zdej v roku 14 dni posnamemo upaaaammm...če mi nau uspel bom pa Acapelo useku..hehehe
straza Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Luna v biku rada nagaja, zato takrat decu nad žensko rada roka uhaja :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se