angi Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 hehe tole je biu pa čisti knockout aia sam zvezdice greva pa še zmer lohka gledat xD
MoTo G_P Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 na Rakitni mislm, da bo u petk, soboto jasna noč... :evilgrin:
angi Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 na Rakitni mislm, da bo u petk, soboto jasna noč... :evilgrin: ti mišek misliti i srat ni isto...veš?
MoTo G_P Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 hehe miška...zdej k si mi pa to povedala se mi je pa čist nou svet odpru...pa vndarle bo na Rakitni dž padu... :unsure: :unsure:
angi Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 hehe miška...zdej k si mi pa to povedala se mi je pa čist nou svet odpru...pa vndarle bo na Rakitni dž padu... :unsure: :unsure: zih so coprnice mele prste vmes pri vremenu ...sam mogoče pa nau dežja:unsure:
MoTo G_P Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 zih take, k znjo sam srat z bioničnimi možgani... kaj pa veš...mogoče pa ni vse od coprnic odvisn...
angi Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 zih take, k znjo sam srat z bioničnimi možgani... kaj pa veš...mogoče pa ni vse od coprnic odvisn... no boš pa malo moker pa saj nisi iz cukra bajkr88 in KUK679 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 no boš pa malo moker pa saj nisi iz cukra ja valda...Dž je zadna stvar k ns skrbi Dž je tud ql...
angi Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 ja valda...Dž je zadna stvar k ns skrbi Dž je tud ql... ojoj kake skrbi pa maš? bajkr88 in KUK679 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 ojoj kake skrbi pa maš? Da nau slučajn toča...morš pazt, da se ne zamerš coprncam
angi Objavljeno December 7, 2009 Opozori Objavljeno December 7, 2009 Da nau slučajn toča...morš pazt, da se ne zamerš coprncam haha bajkr88 in KUK679 1 1
casper7 Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 hheheheheh...če bo 15 pjancev prpelu, je kr bojazn da zmanka tud rezerve...hehehe Aja spodn file sm pa sestavu sam za larč pa casperja...heheheh kurba sm svina Pa čim prej pejmo :evilgrin:
Dogma Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 hheheheheh...če bo 15 pjancev prpelu, je kr bojazn da zmanka tud rezerve...hehehe Aja spodn file sm pa sestavu sam za larč pa casperja...heheheh kurba sm svina Hahaha.. jah se strinjam s casperjem casper7 1
MoTo G_P Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 (popravljeno) Hahaha.. jah se strinjam s casperjem gremo sam če larč pride u Baggy jeans, pa uno pelteno kapo, pa en baggy pulovr...heheheheh pa dret se more...Back the fuck up, move back the fuck up, move back motherfockers the Dogma is here, back the fuck up...hahahahahah Jst bi umru majkemi... Popravljeno December 8, 2009. Popravil MoTo G_P casper7, straza in Miha27 1 2
casper7 Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 U glavnm to soboto je v subsub-u DATURA repreznt Dj Ninja VS. Dj Supastar :evilgrin: kar bi znal kr hudo, za ustopnino pa še ne vem kok bo kej...K na ONYX-e v soboto u Split mi ne bo znesl še 1x it MoTo G_P 1
MoTo G_P Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 men tud nu znesl u soboto, deu čaka razn če bo dž al pa kej da nau folka, da prej zaklučm, sam gli u soboto je največ prometa, tko da žou hehe :naughty: Enjoy... casper7 1
angi Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 men tud nu znesl u soboto, deu čaka razn če bo dž al pa kej da nau folka, da prej zaklučm, sam gli u soboto je največ prometa, tko da žou hehe :naughty: Enjoy... kje pa delaš da upaš na dež? bajkr88 in KUK679 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 kje pa delaš da upaš na dež? Zuni, ma lokal štant pa pol kuhančke tm prodajam...Ponavad k je dž, je lublana bl prazna, pa je posledično mn folka ne, pa prej zaklučm...Pol mi znese še na kak party it...Tko bo pa bol težka...
fruc Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 kko ste kei srčki .... ja petk ja... kr velka verjetn je da bom jest tam tud če drugih nau ... kai casper ti boš tud u petk tam ??? pa dogma ??? straza in Miha27 1 1
fruc Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 kje boš ti u petk? hehe teb bom družbo delu :P... ti bom probu čim več strank prpelat
MoTo G_P Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 a kulči...kolega buddy, old pal... :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 a kulči...kolega buddy, old pal... :naughty: :naughty: hehe... a mi bo kdo pomagu se učit ta vikend ?? xD ...haha al pa nei mi kdo usai kkšno motivacijo najde k trenutno se mi nč ne da
angi Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 hehe... a mi bo kdo pomagu se učit ta vikend ?? xD ...haha al pa nei mi kdo usai kkšno motivacijo najde k trenutno se mi nč ne da kokr motivacijo za tvojo lenobo lahka uporabimo šibo katero je miklavž pustiu al pa parkel sej ne vem:lol1: bajkr88 in KUK679 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 hahahahah kinky...Ja fruc tepst te je treba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se