MoTo G_P Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 EM? :evilgrin: tako je...Čedalje večji vzornik mi je hahahha...Sploh pa komad Kill you...
casper7 Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 (popravljeno) Sej ma hude lirike, flow pa tut pele tko k se zagre, men je callapse drgač hud pa the way I am... Popravljeno December 10, 2009. Popravil casper7
MoTo G_P Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Mja till i colapse je biu men skoz hud...Drgač tega Sti'll don't give a fuck furam...Hud je k svina... :naughty: :naughty:
straza Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 eo ena himna za rakitno napisu : MC Crime Hitr skocm jst do svojga motorja, kr on je moja ena mejhna drolja. Cakava folk tm na rakitni, kjer na vsakmu ovinu motorji so razbiti Pridejo za mano že prvi kolegi, in za dans mislm da vemo kdo bo spredi. zalaufam jst svojo mašinco fuuuuuf, zbežim jim v dolino. Vsak zase tuki gor tekmuje, in pazi kar se da motor si ne razsuje. rakitna je naš drugi dom, tukis e ponavad vsak zacetnik polom. Dana jasna so pravila, domacinov ne da se prepricat, ce jim en daš za litr bencina in mamila adrenalina. Vsak poskušak kar najbol ovink zadet, o lejga prasca vn je letu spet. Tuki ni zadeva za pozerje, tuki vsak u brk se ti smeje. zato še enkat pomisl, prdn boš u letu, a se ti splaca ce iz ovinka boš odletu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 eo ena himna za rakitno napisu : MC Crime Hitr skocm jst do svojga motorja, kr on je moja ena mejhna drolja. Cakava folk tm na rakitni, kjer na vsakmu ovinu motorji so razbiti Pridejo za mano že prvi kolegi, in za dans mislm da vemo kdo bo spredi. zalaufam jst svojo mašinco fuuuuuf, zbežim jim v dolino. Vsak zase tuki gor tekmuje, in pazi kar se da motor si ne razsuje. rakitna je naš drugi dom, tukis e ponavad vsak zacetnik polom. Dana jasna so pravila, domacinov ne da se prepricat, ce jim en daš za litr bencina in mamila adrenalina. Vsak poskušak kar najbol ovink zadet, o lejga prasca vn je letu spet. Tuki ni zadeva za pozerje, tuki vsak u brk se ti smeje. zato še enkat pomisl, prdn boš u letu, a se ti splaca ce iz ovinka boš odletu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: hehe še mau pa boš pesnik ratu xD ... dobr si se spomnu drgač
Kawc Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Jutr gre pa moja lubica vrjetn od hiše :cry:
Kawc Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 straza ti je kj znana? KLIK Sej je ne bo prodau za tok NIKOL
straza Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Sej je ne bo prodau za tok NIKOL mi je zlo znana moja biuša ma kr dobro ceno ja hahhahahaha jst mu želim srečo
MoTo G_P Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Jutr gre pa moja lubica vrjetn od hiše :cry: ql ql...Kva boš pol kupu?
fruc Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Jutr gre pa moja lubica vrjetn od hiše :cry: kua jo boš prodal al kai ???... straži sočustvujem s tabo glede tastare lubice
MoTo G_P Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 huhuh...Kva je zdej...Jst sm se mau tko fino...hihihi :naughty: :naughty: :naughty: đingls bells...jihu...heheheh
fruc Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 huhuh...Kva je zdej...Jst sm se mau tko fino...hihihi :naughty: :naughty: :naughty: đingls bells...jihu...heheheh hehe a se ti kei smeji davor ?
MoTo G_P Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 hahahhaha...ne veš kako stari
Kawc Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Mojstr je pršu pogledat, je reku da ma kupca za 2500€, zvem za 100% še v teku dneva
fruc Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 lubčki... mislm da dons ni moi dan... po dougm cajtu se zna zgodit da objemam kkšno školko ... aia pa ne zarad tebe davor... začel smo še predn smo pršl do tebe in končal daleč po tvoji stojnci ... sam en nasvet... ne mešite
straza Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 lubčki... mislm da dons ni moi dan... po dougm cajtu se zna zgodit da objemam kkšno školko ... aia pa ne zarad tebe davor... začel smo še predn smo pršl do tebe in končal daleč po tvoji stojnci ... sam en nasvet... ne mešite moj naswet NEKOZLEJ
MoTo G_P Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 fooolk, ne veste kero dramo ste zamudl, na čevlarskem mostu, ja jst glih strežem in slišm da neki u vodo pade, se obrnem pa vidm kako tip plava proti uni lojtri, ja faq ane...Zgleda da so še budale na svetu... :unsure: :unsure:
fruc Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 fooolk, ne veste kero dramo ste zamudl, na čevlarskem mostu, ja jst glih strežem in slišm da neki u vodo pade, se obrnem pa vidm kako tip plava proti uni lojtri, ja faq ane...Zgleda da so še budale na svetu... :unsure: :unsure: hehe sei veš uno glede gajbe pira pa to xD xD :P... a jebat ga so tud še izjeme na tem svetu xD
angi Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 lubčki... mislm da dons ni moi dan... po dougm cajtu se zna zgodit da objemam kkšno školko ... aia pa ne zarad tebe davor... začel smo še predn smo pršl do tebe in končal daleč po tvoji stojnci ... sam en nasvet... ne mešite ja kaj pa piješ ko vidiš da ti škodi:whistle: bajkr88 in KUK679 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 (popravljeno) Eh...Sej da ti škodi se zaveš šele zutri... hehehe :naughty: :naughty: Sam vsakič na partyu pozabš Popravljeno December 12, 2009. Popravil MoTo G_P casper7 in Miha27 1 1
fruc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 dobro jutro... kko ste kei srčki ?... kai noben zdei nč ne napiše ? Miha27 in MoTo G_P 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 pha...Bunch of noobs...Ne vem, vrjetn zarad čipsa... Kurba sm sfukan...ampak važn da bo keš... Miha27 in straza 1 1
fruc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 (popravljeno) pha...Bunch of noobs...Ne vem, vrjetn zarad čipsa... Kurba sm sfukan...ampak važn da bo keš... hehe itq... sam da bo pol motor popravlen hočeš rečt ... aia fantje zaoblubu sm se da usai do novga leta nam nč piu ... za dalje bomo pa še vidl... Popravljeno December 13, 2009. Popravil fruc MoTo G_P in Miha27 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 ma jst mislm, da bo kr prekršu svojo napoved u petk...Kukr kaže situacija Tko, da fruco nč nau u petk greva na shooterje... :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se