fruc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 ma jst mislm, da bo kr prekršu svojo napoved u petk...Kukr kaže situacija Tko, da fruco nč nau u petk greva na shooterje... :naughty: :naughty: hehe ei stari veš kai... ti mau te nagone pršpari za počitnce pol pa da te vidmo junaka k tuki tolk pogumno deluješ xD xD
MoTo G_P Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 ma kašne počitnce? jst sm že na počitncah, do 15. januarja... :naughty: Moji nagoni bojo med počitncam nekam drgm šli...
straza Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 hehe itq... sam da bo pol motor popravlen hočeš rečt ... aia fantje zaoblubu sm se da usai do novga leta nam nč piu ... za dalje bomo pa še vidl... wsaj 1 let bi se lahk zaobljubu oz do brzdeja :naughty: :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 ma kašne počitnce? jst sm že na počitncah, do 15. januarja... :naughty: Moji nagoni bojo med počitncam nekam drgm šli... hehehe ... jah jest vem da morm zdei najprej šolo spraut skp če ne nau blo nasledn let nouga motorja, pa še zdei je uprašanje s tem mobitelom če se kei prehitr zve doma wsaj 1 let bi se lahk zaobljubu oz do brzdeja :naughty: :naughty: :naughty: dei no bodmo realni..
MoTo G_P Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 wsaj 1 let bi se lahk zaobljubu oz do brzdeja :naughty: :naughty: :naughty: As resn? če mu to uspe bo bol popularn kt Neil Armstrong k je šu na luno :unsure:
fruc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 As resn? če mu to uspe bo bol popularn kt Neil Armstrong k je šu na luno :unsure: hehe če bi blo to glede popularnosti res pol bi se že potrudu do bdaya al pa en let zdržat
MoTo G_P Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 hehehhe...Ma je*š...da mi se NE čakat
fruc Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 hehehhe...Ma je*š...da mi se NE čakat hehe to je zlo razumlivo napisan xD
MoTo G_P Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 je biu tak namen... :naughty: :naughty:
MoTo G_P Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Sneeeeeeg...Zgleda da bomo kmal bordal...oz. smučal...Bom jst kr dilo nesu na servis hehehe :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Sneeeeeeg...Zgleda da bomo kmal bordal...oz. smučal...Bom jst kr dilo nesu na servis hehehe :naughty: :naughty: hehe jest se bom pa učit začel xD
MoTo G_P Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 hahah noobo...Sej jst morm še 14 poročil napisat...ma jih bom enkat po novem letu...hehehe Mi se bomo učil semester N°2, sam ne vrjamem, ker bomo sto posto jemal neki iz 1. letnika...pa se bom spet ceu let zajebavu. No razn za zaklćune izpite :P...hehhe zdej pa uživancija dokler traja
fruc Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 fruci ma vas rad :naughty: hehe waaazzzaaaauuuuppp
MoTo G_P Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 (popravljeno) frucaj se...hehe wazzzzzaaaaa...Pizda pišem poročila k utrgan, a vse je tok fucked up monotono, kaj nej napišemm da sm sestavlu dele za NASO? Pizda tega prfoksa bom enakt poscou majkemi A je na Rakitni že za sankat? :whistle:taht shit is thight Popravljeno December 15, 2009. Popravil MoTo G_P
fruc Objavljeno December 15, 2009 Opozori Objavljeno December 15, 2009 frucaj se...hehe wazzzzzaaaaa...Pizda pišem poročila k utrgan, a vse je tok fucked up monotono, kaj nej napišemm da sm sestavlu dele za NASO? Pizda tega prfoksa bom enakt poscou majkemi A je na Rakitni že za sankat? :whistle:taht shit is thight stari dons je že sigurno za sankat k je tolk zmrznil... sam nism šu pogledat nč k nism meu cajta :S... se morm ukvarjat z novim mobitelom xD xD ...
MoTo G_P Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 ooo banda jst sm tok hepi...Poleg fiftiya, pridejo še AC/DC u evropo(spet), tko da nism še zamudu življenske priložnosti, leto 2010 bo noro utrgano, totalka
Carp Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 ooo banda jst sm tok hepi...Poleg fiftiya, pridejo še AC/DC u evropo(spet), tko da nism še zamudu življenske priložnosti, leto 2010 bo noro utrgano, totalka kdaj in kje bojo najbližje ac/dc
MoTo G_P Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 na dunaj pridejo...Maš na eventimu vstopnice, stanje 82€, zato se še odločam, ker takt sezona že laufa pa bo treba za benz šparat
casper7 Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 kdaj in kje bojo najbližje ac/dc Tut mene zanima? :evilgrin: Aha že vidu...
MoTo G_P Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 Tut mene zanima? :evilgrin: Aha že vidu... ja no...Noro utrgano...Fajn je k 20. glih zaklučm s šolo...hehehe
straza Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 en lep pozdrav usm skup O:-) O:-) O:-) še zmer sm bolan....tko da zdj picim nazaj lezat
fruc Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 en lep pozdrav usm skup O:-) O:-) O:-) še zmer sm bolan....tko da zdj picim nazaj lezat slaba stari... pozdravt se morš
MoTo G_P Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Bvavava...kera tišina, dans nč ne bo z boozom, bomo pa šli raj športat hehehe :naughty: Peace
Sanda7 Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 ej kaj je za drsat ok led vem da je,..ma me zanima če so kej skidal sneg dol??? na cerknškem je bl dolgcajt neki so kidal,sam je bl bogo :trance_33_sleep:
straza Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 ej kaj je za drsat ok led vem da je,..ma me zanima če so kej skidal sneg dol??? na cerknškem je bl dolgcajt neki so kidal,sam je bl bogo :trance_33_sleep: uf ns ni blo ze doug gor sam pomojem še ni k noben nc nepise od frendou da spilajo hokej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se